lauantai 31. maaliskuuta 2012

Bailamos!

Eilen oli tarkotus kirjotella tänne, mutta tulikin äkkilähtö näkemään poikaystävääni keskustaan, joten sittenpä jäi kirjottaminen kesken ja enkä illallakaan päässyt koneelle, koska menin parhaalleystävälleni yöksi. Aikomoinen yöreissu siitä sitten tulikin kun ystäväni oli saanut idean, että tulisin hänen kanssaan yhtiin kemuihin. Ajatus oli musta tosi kiva, sillä olin koko päivän kokeillut kaikenlaisia asuyhdistelmiä ja muutenkin ollut bilefiiliksissä!


Tässä on yksi asuyhditelmistä, joita koitin! Nuo farkut on ostettu joskus 6. luokalla ja nyt vasta ne näyttävät hyvältä päälläni, sillä ne ovat löysät ja muistuttavat boyfriend-tyylisiä housuja. Ne eivät näyttäneet siltä kuin roikkuisivat päälläni ja olisivat jääneet suuriksi laihduttuani. Pänvaistoin farkuissa oli tilaa eikä niistä erottunut kapeat kanankoipeni! Housuissa oli vielä kaikenlisäksi hyvä liikkua eikä ne pudonneet päältäni löysyydestä huolimatta!

En kuitenkaan päätynyt pukemaan näitä päälleni vaan vaihdoin asun normi farkkuihin, valkoiseen toppiin ja juuri ostamaani kirkkaanpunaiseen jakkuun! Valitettavasti en sattunut nappaamaan kuvaa asusta, mutta ihan kiva se oli! Jokatapauksessa kemuissa oli jälleen mukava olla, vaikka jälleen jäin hieman ulkopuoliseksi, mutta oli siellä munkin tuttuja joiden kanssa juttu luisti. Tanssiakkin tuli tehtyä ja hauskaa mulla oli! Lähettiin sitten kotia päin yhdentoista maissa ja mentii melkeen suoraapäätä nukkumaan!


2 kommenttia: