maanantai 19. maaliskuuta 2012

Great day!

Tänään oli aivan loistava päivä kaiken kaikkiaan! Päivä alkoi kylläkin kauhealla lumisateella ja loskakelillä, mutta se ei haitannut ollenkaan kun kuulin, että paino oli noussut! En osaa sanoin kuvailla sitä helpotuksen ja onnen fiilistä! Niin kauhean jännityksen jälkeen sai kuulla ihanan uutisen. Päivä osastolla kului muuten aivan normaalisti, paitsi iloisemmissa tunnelmissa. 
Kuvassa näkyy viikonloppuna kirpparilta löytämäni musta pikku-liivi ja pinkki body. Vaatteet sopivat täydellisesti tälle päivälle, koska niissä on sopivasti värikästä pirteyttä!


Osaston jälkeen oli tarkotuksena mennä vain kotiin peiton alle ja katsoa tv:tä, mutta suunnitelmat muuttuivatkin kun parasystävä soitti ja kysyi voisimmeko me nähdä. Siitä sitten menimme Kampin Lidliin ostamaan meille kotiin makeutusainetta.. Reissusta muuttui hieman pidempi kun jäimme kiertelemään ja katselemaan Lidlin suurta valikoimaa ja muistelimme yhdessä miten hyvältä jokin ruoka voi vaan maistua! Esimerkiksi lauantaimakkara ja leipä! Niin yksinkertaista mutta niin hyvää! Jätin tämän herkun aikoja sitten pois valikoimastani, enkä vieläkään ole valmis tähän nautintoon, mutta kaikki aikanaan! Kyllä mä vielä aion elämässäni syödä monta lauantaimakkara voileipää!


Ei me kuitenkaan ihan koko päiväksi sinne Lidliin jääty vaan mentii tapaamaan parhaankaverini kavereita, joita mä en oikeen tuntenu ollenkaa. Hyvi mä sinne sopeuduin vaikka olinki aika hiljanen, mut kai se ihan ymmärrettävää on ku ei tunne kunnolla ketään. Siinä me sitte vaa oleskeltii ja juteltii niistä sun näistä. Vaikkei mitään kummosta tehtykkää oli se kuitenki nii mukavaa olla jossain muualla kuin yksin kotona. 


Illalla vielä mentiin mun parhaimpien kavereiden kanssa meille ja jutusteltiin ja naureskeltiin kaikille vanhoille jutuille. Enimmäksee muisteltii "kännisekoiluita" ! Huh huh sitä sai kyllä nauraa kunnolla tänään ja toivottavasti pian uudelleen. Olin niin kaivannu tällästä kavereiden kanssa ajan viettoa! 


Thanks for this great day! 

2 kommenttia:

 1. Luin jonkin verran sun blogia, ja pakko myöntää että se on tosi hyvä! :) vähän samoja piirteitä vain kuin Fun Light:ssa.
  :) kaikkea hyvää sinulle, liityin lukijaksi.

  Bubble/ Milkshake dream

  VastaaPoista
 2. voi kiitos! Itseasiassa Fun Lightin kautta sain innostuksen alkaa kirjottaa omaa blogia ja oon mä sunki blogia joskus katsonut ja lueskellu :) se on hyvä!
  Kiitos vielä!

  VastaaPoista