tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kuppi kuumaa

Aamulla heräilin puol 7 aikoihin ja kurkku oli niin kipiä, että ois vaa tehy mieli jäädä kotiin peiton alle ja juoda kuppi kuumaa teetä. Se jäi kuitenki unelmaksi, sillä oli lähdettävä osastolle. Onneksi ulkona oli kaunis aamu. Aurinko paistoi eikä ollut kylmä. Sain pitkästä aikaa laittaa päälleni keväisen mustan jakkuni ja aurinkolasit päähän! 


Aamupalan jälkeen mulla oli aika fysioterapiaan, jota olin odottanut innolla. Fysioterapeuttini on niin mukava ja siellä saan purkaa kehooni liittyvät ahdistukset kuin hyvätkin tuntemukset. Alussa keskustelimme hetken kuulumisiani ja sitten oli vuorossa kehonhahmotus harjoitus. Sain köyden, jonka avulla mun piti näyttää minkä kokoisena pidän vyötäröäni. Sen jälkeen fysioterapeutti otti oikeat mitat ja tulos oli aika selkeä. Oma arvio oli mennyt iha puilleen... Mutta  ihmetytti kyllä kovasti kuinka kapea vyötäröni oikeasti on. Oon ollu aina sitä mieltä, että en voi kokea itseäni jotenki eri tavalla kun katson peiliin, mutta ilmeisesti se on totta. On se kyllä outoa miten se ihmisen pää voi väärentää asioita! Mutta se siitä sitten ja lopuksi oli kauan odotetun hieronta hetken aika. Se oli taivaallista, olisin voinut makaa siinä kokonaisen päivän ja kuunnella taustalla soivaa musiikkia.


Kotiin mennesä poikkesin kirjaston ja anttilan kautta. Sain vihdoin ostettua juuri loppuneen aurinkopuuterin ja kajaalin. Nyt pääsen koittamaan näitä uutuuksia! Saa nähdä miten toimivat.
Kotiin päästyäni join kupin kahvia ja käperryin vihrean viltin alle ja vaivuin pikkuiseen uneen. Herättyäni sitä olikin jo nälkä ja mikä voisi olla kurkkukipuisena sen parempaa kuin kuuma pinaatti keitto ja pala ruisleipää sulatejuuton kera! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti