sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Punnituksista Kamalin

Pakko purkautuu tästä jännityksestä jonnekkin ja nyt sopivasti alotettuani kirjottamaan tänne voisin kertoa pahimmasta pelostani.

"Maanantain punnitus" se on kaikista kamalin, koska takana on viikonloppu ja silloin en oo kenenkään hoitajan kontrolissa ja voin tehä mitä vaan ja helposti poiketa ateriasuunnitelmasta! Niin pääsi käymään edellisenä viikonloppuna kun olin poikaystävälläni yötä ja syöminen oli sellasta napostelemista, vaikka söin herkkuja niin ne eivät tyydyttäneet tarvitsemaani energiaa ja viime maanantain punnituksessa sain takapakkia ja ateriasuunnitelmaa suurennettiin 1dl pähkinöitä. Vaikka ne onki super hyviä niin on niitä tylsä syödä ruokapöydässä eikö nii? Ne on tarkotettu naposteltavaksi tv:n tai tietokoneen äärellä olessa!

Tänä viikoloppuna oon noudattanu täsmälleen suunnitelmaa ja syönyt herkkujakin. Pelkään silti, ettei se oo riittäny ja mitään muutosta ei oo tapahtunu.. Koska jos ei oo joudun jatkaa niiden pähkinöiden syömistä ruokapöydässä mutta jos muutosta on tullut niin ne vähennetään joko kokonaan tai sitten saan syödä ne kotona äidin valvonnassa! On se mukavampaa kuin tuolla osastolla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti