torstai 22. maaliskuuta 2012

Viikonloppu odotellessa

Ajatella, että nyt on jo torstai ja huomenna perjantai ja sitten kauan odotettu viikonloppu! Tää viikko on mennyt jotenki tosi nopeesti. Ehkä se johtuu siitä, että on tapahtunu kaikkea hyvää ja oon ollu hyvällä tuulella koko viikon! Tänääkin mahtu taas yks ilon aihe päivään, sillä paino oli taas noussut. Tuntuu niin hyvältä matkustaa kohti terveyttä ja varsinki kun motivaationa on ulkomaanmatka! Siellä Espanajassa haluan kuitenki nauttia jokaisesta hetkestä niin auringosta kuin hyvästä ruoasta ilma mitään päänvaivaa! Ja haluan näyttää terveeltä bikineissä ja lyhyissä shortseissa! On se vaan totta, että kurvikas nainen on kauniimpi kuin tikkulaihat naiset! Naisessa pitää olla sitä jotakin eikä vain nahkaa luunpäällä!

Tänään tutustuin myös paremmin osastolle tulleen harjoittelijan kanssa. Hän on nyt ns. "vastuussa" mun ruokamääristä eli katsoo mitä ateriasuunnitelmaani kuuluu ja että varmasti noudatan sitä. Siitä ei ole kyllä epäilystä, etten noudattaisi. Motvivaatio on nyt niin ylhäällä! Musta se harjottelija on tosi mukava ja sille on helppo puhua ja siltä saa kivasti tsemppiä! 

Tämän päivän vaatteet olivat itsestäni todella mukavat ja hyvin sievät! Helmet ja vyö korostivat naisellisuutta ja nimenomaan vyö rintojen alapuolella toi esiin muotoja, joita mulla on nyt todella vähän. Jokatapauksessa tunsin tänään itseni sieväksi!

Ainiin lopuksi haluan kertoa pienen edistys askeleen kohti paranemista. Olen nyt juonut 2 päivänä yhteensä 3 kuppia kuumaa kaakaota nams! Se on ollut niin hyvää, etten edes muistanut kunnolla miltä se maistuu ja nyt varsinkin kun olen hieman kipeä se maistu entistä paremmalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti