maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kurvit esille!

Ulkona sataa, mutta sisälläni paistaa Aurinko! Vaikka päivä alkoikin rankalla lumisateella ja matkalla osastolle kaaduin suoraan vesilätäkköön niin silti oli aihetta hymyyn! Paino oli noussut kilon ollessani kotona viikon! Kaikki  tekoni palkittiin ja olen siitä hyvin hyvin onnellinen! Omahoitajanikin oli aika ihmeissään moisesta. Hän varmasti odotti painon laskua tai paikalleen tyssähtämistä. Pakko kyllä myöntää, että pelotti kyllä hieman astua vaa'alle, mutta tuttu sanonta piti paikkaansa "pelon voi voittaa vain kohtaamalla sen". Olen huomannut nyt myös sen, että ei se painon nousu mussa oikee mitenkää näy. Ainoastaan olen huomannut kuinka hyvin voin nykyään. Isäni kyllä sanoi minulle eilen illalla "Jaahas, on tainnut tytön kavoihin tullut eloa! Ei oo enää nii luisevat posket" Se oli musta mukavasti sanottu ja sen jälkeen menin hyvissä mielin hakemaan iltapalaksi sitruuna-lakritsi jäätelöä! 


Viikonlopun aikana tuli mietittyä paljon kaikenlaista. Erityisesti meitä naisia. Miksi me luullaan, että laihuuden mukana tulee onni? Ja että kaikki olisi jotenki paremmin?  Vastausta tähän en itsekkään tiedä, sillä kuulun niihin naisiin, jotka lähtivät etsimään onnea laihuudesta, mutta eksyivätkin reitiltä ja kadottivat onnen kokonaan. 
Ajattelin silloin, että jos olisin laihempi minusta pidettäisiin enemmän ja näyttäisin paremmalta. Mitä siinä sitten kävikään. Kadotin sosiaalisuuteni ja ystävät katosivat ympäriltäni pikku hiljaa, jopa yksi parahaimmista ystävitäni haihtui kuin höyry ilmaan. Minusta tuli luuta ja nahkaa, eikä vaatteet enää sopineet päälleni. Näytin kamalta enkä enää kauniilta. Se naisellisuus oli kadonnut minusta kokonaan eikä siinä vartalossa ollut enää Sara vaan sitä hallitsi joku aivan muu, anoreksia. 


Nyt olen kuitenkin aivan toista mieltä kaikesta! En voi ymmärtää mitä laihuudella halutaan näyttää tai mitä sillä ylipäätään haetaan!? Mikä siinä on niin hienoa? Tai mitä edes tarkoitamme laihuudella? Sillä voihan ihminen olla laiha vaikka olisikin isompi pylly tai reidet! Ei laihuus katso sitä, että täytyisi olla littana maha ja piukat reidet ja kapeat kädet. Voit olla laiha melkein millaisena tahansa! Itseasiassa laihuus riippuu katsojan silmistä! 


Arvostan niin paljon naisia, joilla on muotoja, koska jos jossain on ylpeyden aihetta niin kurvikkuudessa! Miksi ei voisi olla hienoa näyttää naiselliselta, jolla on peppu ja rinnat kohdallaan sekä muutakin kuin luuta ja nahkaa käsien että jalkojen ympärillä! Ei naisella välttämättä kuulu olla littana maha tai siinä  näkyvä six pack! Maha voi olla kaunis millaisena tahansa! Tärkeintä, että voit hyvin omassa vartolossasi ja tunnet itsesi arvokkaaksi! Meidän täytyy vain hyväksyä itsemme sellasina kuin olemme ja löytää omat hyvät puolemme. Olen satayksi prosenttia varma, että jokaisella on hyvät puolensa ulkoisesti että sisäisesti.


Tässä on kuvia naisista, jotka ovat hoikkia muta silti upean muodokkaita ja ylpeitä vartalostaan. Ottaen huomioon Marilyn Monroe ja Kim Kardashianin heitä molempia pidetään kauneimpina naisina ja he omistavat upeat muodot!

5 kommenttia:

 1. Tänne on aina nii kiva tulla lukee näit sun juttuis ku ei oikee muute olla oltu yhteydes ja juteltu!! ja hei sara JII, ihana kuulla et sul menee paremmin!! just näin!:) <3 im happyy <3
  -Krista

  VastaaPoista
 2. kiitos murunen:) ja soitelkaa heti tai jotaii ku teil on aikaa koska haluun nähä teitä kaikkia ja päästä vaihtelee kuulumisia!:)

  VastaaPoista
 3. YEP! :) mulle käy ainaki heti ens viikol, pitää kysyy viel muilt ;) mut ilmotellaan!

  VastaaPoista
 4. Kivan oloinen blogi :))

  www.emmaflies.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. kiitos =) käynkin vilkaisemassa sun!

  VastaaPoista