torstai 5. huhtikuuta 2012

matti kukkarossa.

Nyt on taas viikko lopuillaan ja pääsiäisloma aluillaan. Tänään osastolla oli poikkeuspäivä eli päästiin jo 13.00 kotiin ja koko päiväksi mulla olikin suunnitelmia. Käväsin kotona viemässä koiran lenkille ja sitten lähdin tapaamaan hyvää ystävääni keskustaan. Olimme suunnitelleet menevämme johonkin mukavaan kahvilaan jutustelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Täksi kahvilaksi päädyimme valitsemaan CafeJavan! Huh huh oli kyllä melkoset hinnat tällä paikalla. Kaverini osti todella hyvännäköisen rahkapullan ja sen lisäksi laten ja voitteko kuvitella päälle 8 euroa meni näihin ostoksiin. No omat valintani eivät ihan niin kalliiksi tulleet, sillä otin bubjettini takia ihan tavallisen kahvin ja herkullisen näköisen mansikka viinerin! Pakko myöntää, että ei sekään halvaksi tullut. Jälkeen päin harmitelimme nähtyämme aivan vieressä juuri avatun CiaoCafen, jossa on kuulemma aivan loistavat jäätelöt ja vielä kun oli melko kuuma päivä ei jäätelö olisi ollut pahitteeksi, mutta ensi kerralla sitten! Oli niin ihana nähdä häntä pitkästä aikaa ja juttua meillä riitti! Voin sen verran sanoa, että hänelläkin on ollut syömisongelmia, mutta on selvinnyt niistä täydellisesti ja siksi hänen tapaamisensa antaa aina enemmän ja enemmän voimaa parantua. Hän kuitenkin ymmärtää minua ihan eritavalla kuin muut ystäväni, sillä hän itse on kokenut aikoinaan samoja asioita ja sen avulla pystyy antmaan erilaista tukea. Olen niin onnellinen, että joskus rohkenin avautumaan hänelle ongelmistani, koska hänestä on ollut nyt apua enemmän kuin tarpeeksi!
Päivän lopuksi me vielä kävimme pienellä shoppailu kierroksella, tosin katselimme vain. Molemmilla oli matti kukkarossa sen kahvila reissun jälkeen.. Kauppoihin oli tullut älyttömästi ihania kesävaatteita ja iski heti kauhea himo niihin kaikkiin. Nykyään kaikki vaan maksaa niin pirusti, että kirpputori on kohta ainoa paikka missä kehtaa  kuluttaa rahansa. Sieltä saa paljon hyvää, mutta halvalla. Pitää vain jaksaa koluta ja katsella ympärille tarkasti niin voi löytyä jotain todella hienoa! Nyt on vaan pakko säästää rahaa sitä Espanjan matkaa varten, että sieltä saisi ostettua kaikennäköstä!


Illalla tultuani kotiin äiti oli valmistanut ruoaksi melko kevyen päivällisen tai no kevyeltä se kuulosti, sillä kyseessä oli savuporo salaatti, jossa oli kuutioiksi pilkottuja leipäjuuston palasia, crutonkeja sekä jotai herkullista salaatinkastiketta! Päälle äiti oli ripotellut hieman puolukoita. Se oli kyllä hyvää ja yllättävän täyttävää! Ja jälleen on taas yksi onnistunut päivä takanapäin ja päivän haasteet suoritettu! Huomenna suunta kohti hyvinkäätä eli menen poikaystävälleni viettämään eilista vuosipäiväämme ja syömään suklaamunia! Hyvää pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

 1. sori ku tää kysymys tulee tähä postauksee! mut tuol jossai postaukses sanoit et hait lähihoitaja kouluu, nii mihi kouluuu hait ? :)

  VastaaPoista
 2. juu kysellä saa ja mihi postauksee vaan !:) ja hain tonne pasilan diakoniaopistoon, malmille kans ja sitte omnia että varia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okeei kiva:)) onks se se linnanmäen lähellä oleva vai ?! onks sull ollu jo pääsykokeet tai mitkä lie? sori ku kyselen tällee.. sull on muute ihana blogi kans ku oot noin avoin kaikesta..

   Poista
 3. ei mitään hajua :D ja ei oo viel ollu mut kaipa ensviikolla pitäs tulla kutsut ja kiva kun tykkäät, tulee aina hyvä mieli jos joku lukee ja pitää lukemastaan kiitos!:) ja saa kysellä iha mitä vaan!

  VastaaPoista