perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ulkonäköpaineita!

Viime päivinä olen yllättävän paljon kokenut ulkonäköpaineita! En tiedä mistä se johtuu, vastahan olin aivan sujut itseni kanssa. 
Tuntuu välillä kuin mikään ei menisi niinkuin pitää ja päivä saattaa kaatua pieneen yksityiskohtaan! Ei sen näin kuulu mennä! Ei saa lannistua pienistä asioista, niihin löytyy varmasti ratkaisu! 


Tänään olin päättänyt lähteä kaupungille vain kiertelemään kun kerran olen vihdoin ja viimein terve! Aloitin aamuni leipomalla jälleen leipää ja keittämällä ohrapuuroa! 
Rupesin syötyäni laittautumaan. Ensiksi laitoin meikin kuntoon sitten siirryin ihmettelemään mitä teen harakanpesä hiuksilleni! Äitini leikkasi niitä joku pari päivää sitten ja en ole oiken tyytyväinen tulokseen. Ne ovat aivan liian kerroksittain ja muutenkin näyttävät oudoilta.. En saa niitä millään näyttämään hyvältä kaupauksissa, sillä aina jostai tupsahtaa ylimääräinen hius! En voi kunnolla käyttää enää vakio kampaustani, joka näytti tältä 
eivätkä pidennykset istu yhtä hyvin niiden kanssa kuin ennen. Harmittaa niiin paljon! 
Tänään päätin koittaa jotain uutta ja unohtaa koko pidennykset! Kiharsin hiuksen aivan käkkärälle ja aluksi kaikki tuntui hyvältä, mutta sitten..
Menin sovittamaan vaatteita jota voisin pukea kaupungille. Sitten alkoi se itsekriittisyys! Mikään ei sopinut päälle, ei sitten mikään! Monet housut puristivat ja paidat näyttivät oudoilta päälläni. En löytänyt yhteen sopivaa asua, jossa olisi ollut myös mukava liikkua. Myös lempi housuni olivat käyneet pieniksi. En sinä hetkenä osannut etsiä niitä hyviä puolia itsestäni ja siitä tilanteesta, mutta nyt kun mietin olen taas lähempänä normaalipainoa ja tervettä elämää. Huomenna ois tarkotus mennä ostamaan poikaystävän kanssa uudet housut ja rintsikat. Neki ovat käymässä pieniksi. Toivottavasti huomisesta tulee parempi päivä!
Pitää muistaa vain rakastaa itseääni juuri sellaisena kuin on. Kaikilla on hyvät puolensa!

6 kommenttia:

 1. Mulla on ihan samoja ulkonäköpaineita, tuntuu ettei mikään oikeen sovi päälle ja en ''kelpaa'' missään asussa.. :D hassua.
  kiitos blogini lukiaksi liittymisestä, jos näin voi sanoa. sun blogi on mukavan olonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu tuntuu että olen ainoa jolla sellasia on mutta todellisuudessa varmaan moni tyttö kokee ulkonäköpaineita :) ja liityin mielelläni, sillä blogisi on juuri sellainen mitä tekee mieli lueskella! kiitos myös itsellesi!

   Poista
 2. Sara oot ihana nainen !! Yritä jaksaa ! <3

  VastaaPoista
 3. oot sanoinkuvaamattoman kaunis. sulla ei tarvis olla mitää ulkonäköpaineita, oot upea just tollasena ku oot ! ( :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoin kuvailla kuinka tärkeitä tämmoset kommentit on ja kuinka paljon näistä saa voimia kiitosta sullekkin! :)

   Poista