lauantai 14. huhtikuuta 2012

Weeks Of News

En oo sitte viikkoon melkee kirjotellu ! Onhan tässä tapahtunut vaikka kaikenlaista ja sikspä juuri en oo kerenny kirjotellee oikeen mitään! Aattelin et voisin kertoa jokaisesta viime viikon päivästä jotakin pientä ja erityistä. 


Maanantai 9.4

Oli jälleen maanantai punnituksen aika ja kaikki oli juuri niin kuin pitikin, paino oli noussut lähes puolikiloa viikonlopun aikana! Pisteet sille! Siitä on todella pitkä aika kuin olen painanut tämän verran ja olen hyvin ylepä itsestäni! 


Tiistai 10.4


Katsoimme koulussa biologian tunnilla todella mielenkiintoisen dokumentin siitä miten ihminen kehittyy ja mm. raskaudesta. Ensiksi ajattelin, että nyt joudun katsomaan sellaisen perus dokumentin, joka ei voisi kiinnostaa pätkän vertaa! Mutta hetken katsottuani sitä huomasin kuinka mielenkiintoinen se oikeasti olikin. Sen avulla opin arvostamaan itseäni ja elämää entistä enemmän, sillä siinä kerrottiin kuinka yleistä on syntyä kehitysvammaisena tai sillä tavalla, että ruumiinosat eivät ole kehittyneet tarpeeksi olessasi äidin mahassa. Saan olla onnelinen, että olen syntynyt terveenä! Myös on upeaa miettiä kuinka monta siittiötä oikeasti pyrkii päästä tähän maailmaan ja minä niistä miljoonista voitin sen kisan ja sain mahdollisuuden päästä tänne! Joten olen päättänyt ottaa elämästä kaiken irti! Loppu illasta olin hyvän ystäväni kanssa meillä ja katsottiin kauhufilmiä, jonka lainasimme kirjastosta äidin kanssa. 
Keskiviikko 11.4Tämä päivä vasta olikin touhua täynnä! Aamulla lähdimme osaston kanssa katsomaan sählyottelua, johon osallistuivat eri sairaalakouluista ja osastoilta tulleet nuoret. Itse en pelannut, minulta se sählyn pelaaminen olisi mennyt sähläämiseksi eikä sählyksi! Otteleua oli mukava katsoa ja muutenkin sellainen oli kivaa vaihtelua! Sinne oli myös järjestetty pientä tarjoilua, jossa oli muun muassa arnoldsin donitseja, pullaa ja limua. Harkitsin kovasti, että otanko vai enkö, mutta lopulta päädyin ottamaan pullan mukaan osastolle ja syömään sen jälkkäriksi! Pääasia, että pystyin ylittämään itseni enkä antanut anoreksialle valtaa! Ainiin lopuksi saimme kaikki valita isoista säkeistä nalle itsellemme! Otin sellaisen vaaleanpunaisen, todella suloisen
Päivään mahtui muutakin, sillä kotona isäni toi töistä tullessaan hauen! Siis kalan! Ihan kokonaisen kalan! Siinä sitte ihmeteltiin mitäs me tuolle oikeen tehdään! No päätettiin leikkaa pää siltä poikki ja vatsa auki. Oli sitte iha tuuria, ettei se sappirakko puhjennu ja koko kala ois menny pilalle... Saatiin me sitte se parin tunnin jälkee fileerattua tai no jäi siihen ruodot ja nahka, mutta hyvää se oli! Parasta tässä oli kuitenki isän kanssa yhdessä olo! 


Torstai 12.4


Torstaina minulla olikin hoitokokous, jossa puhuttiin minun tämän hetkisestä tilasta ja miten olen pärjännyt.  Siellä meni erittäin hyvin ja sain paljon kehuja edistymisestäni! Kaikki näytti tällä hetkellä niin hyvältä, ettei puheen aiheitakaan kunnolla löytynyt. Ei kuitenkaan päätetty mitään millon pääsisin pois tai pääsisinkö edes sinne Espanjaan, mutta pienen vapautuksen kuitenkin sain. Ensiviikolla saan alottaa ottamaan ruokaa ilma mittoja! Minusta se on upea asia ja askel kohti normaalia elämää! 


Tässä vielä hieman kuvia tämän viikkosista vaatteistani ja pakko myöntää että tämän hetkiset farkkuni ovat käyneet liian tiukoiksi, ettei niissä pysty enää olemaan! Joten vanhat farkut is back! Kokeilin myös kihartaa hiuksiani (pidennyksiä), jotta saisin jotain uutta omaan lookkiin!


Perjatai 13.4


Aivan perjatai 13. se epäonnen päivä, joka sattui olemaan onnen päiväni! Olimme sopineet vanhojen luokkalaisten tyttöjeni kanssa menevämme elokuviin katsomaan uutta American Pie luokkakokousta! Oli ihanaa, että he olivat järjestäneet tälläsen tapahtuman, sillä on ollut kauhea ikävä heitä! Nykyään kun olen päivät siellä osastolla ja käyn erikoulua niin  ei ole tullut nähtyä heitä pahemmin, mutta onneksi nyt se oli mahdollista! Menimme ensiksi ostamaan makuunista makeiset ja sitten suuntasimme Finnkinolle! Karkkia tuli kyllä ostettua paljon, mutta kaikki meni elokuvaa katsellessa! Se oli pitkästä aikaa paras näkemäni elokuva, joten viiis tähteä sille! Ilta oli onnistunut loistavasti, kaikilla oli hauskaa ja saimme vahdettua kuulumisia. Nyt vaan pitää odotella ensikertaa, jolloin menemme luultavasti katsomaan Titanicin 3D:nä ! 
Tämä päivä eli lauantai 14.4


Tähän päivään on mahtunut iloa ja surua, mutta kaikki on lähestulkoon kunnossa. Voin sen verran sanoa, ettei surun aihe liity itseeni sinänsä tai sairauteeni vaan minulle todella rakkaaseen henkilöön. Joskus elämä on hankalaa, mutta kaikesta voi selvitä ja haluan olla esimerkki siitä kuinka avun ottaminen vastaan auttaa ja voi muuttaa elämän suunnan kohti parempaa! Kaikesta ei voi selvitä yksin vaan joskus tarvitaan useampi yksilö auttamaan.

3 kommenttia:

 1. ihana kuulla menneestä viikostasi!

  saanko muuten kysyä oletko jo lukioikäinen? miten osastolta voi käydä lukiota?

  VastaaPoista
 2. en oo lukiossa vaikka oonki 95-syntyny koska jäin ekalla luokalle niin vielä 9 luokkaa käyn :) ensi vuonna sitten

  VastaaPoista
 3. Lueskelin tätä sun blogia ja sait minusta ehdottomasti lukijan :) sulla on ihanan myönteinen asenne. Tsemppiä! Olet todella vahva :)

  VastaaPoista