torstai 10. toukokuuta 2012

Aivotyötä!

Eilen oli siis nämä pääsykokeet, joista olen hössöttänyt koko ajan! Yöllä ei kunnolla saanut nukutuksi kun jännitti niin paljon ja aamullakin heräsin juuri ennen kellon soittoa. Varasin aamulla vähän enemmän aikaa, jotta voisin valmistautua kunnolla.


Tässä on asu johon lopulta päädyin!

No siinä sitten kävikin niin että aikaa jäi aika reilustikkin jäljelle ja olin etuajassa noin puolituntia! Sitten ei ollut mitään muuta vaihtoa kuin odotella. Aika kului nopeasti ja sen koulun opinto-ohjaaja tuli kertomaan meille päivän ohjelmasta, joka alkaisi kirjallisella soveltuvuus kokeella ja päivä jatkuisi erilaisten haastatteluiden parissa. 


Sen kokeen tehtävät eivät kuitenkaan olleet mistään helpoimmasta päästä vaan niissä sai oikeasti miettiä itsensä puhki ja olla nopea! Jokaiseen tehtävään oli oma aika rajansa ja sen loputtua ei paperiin ollut enää koskemista! Parhaiten mieleeni jäi tehtävä, jossa täytyi ympyröidä paperilta joka oli täynnä numeroita pienin ja suurin luku jokaiselta riviltä. Tuntui kuin numerot olisivat alkaneet huojua siinä paperissa! Ehdottomasti huonoiten meni tehtävä missä täytyi selvittää laskusta puuttuvat numerot! En osaa sanoa mikä olisi mennyt parhaiten, sillä kaikki muut menivät suht koht hyvin.


Haastattelut sujui mainioisti. Jos ainoastaan niiden perusteella valittaisiin oppilaat kouluihin, olisin aika varma, että pääsisin, mutta saa nähdä miten käy! Hieman jäin miettimään opettajien ehdotusta kaksoistutkinnosta, jota itsekkin olen miettinyt. He sanoivat, että todistukseni on sen verran hyvä, että kannattaisi hyödyntää sitä.
Onneksi on vielä aikaa miettiä!


Päivä venyi sinne melkeen neljään asti, joten söin lounaan siellä. Oli kivaa olla vastuussa omasta ateriasta ja ottaa ilman valvovaa silmää ja onnistuin siinä erinomaisesti. Otin kaiken mitä pitikin, vaikka oisin voinut jättää monta asiaa pois! Olen huomannut, että minusta on tullut paljon vastuuntuntoisempi kuin aikaisemmin.


Kokeiden jälkeen menin tapamaan hyvää ystävääni, jota en ollut nähnyt reiluun kahteen kuukauteen. Meidän molempien elämässä oli tapahtunut vaikka mitä sen aikana. Istahdimme stockmannin edessä olevalle terasille nauttimaan jäätelöstä ihanana kevät päivänä. Aurinko porotti kasvoille, oli varmaan kuumin päivä tähän menessä. 


Meillä oli paljon puhuttavaan ystäväni kanssa ja sain häneltä paljon lisävoimia. Oli niin ihanaa nähdä häntä ja saada vaihdettua kuulumisia. Toivottavasti pian uudelleen! Eikä mitään kahden kuukauden taukoa! Oikeastaan näen hänet huomenna kun menen vanhaan kouluuni vierailemaan, siitä kirjoittelen sitten huomenna!


Ainiin löysin eilen kauan haluamani pitsi paidan ja nyt olen jätte glad!

( Gina Tricot 9,95e) 

6 kommenttia:

 1. Sara oot ihanainen! Kauniita vaatteita ja nuo kengät ja Sinä <3
  Toivon sun pääsevän sisään hakemaasi opiskelupaikkaan :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edellisen anonyymin kommenttiin - oot ihan hurjan kaunis ! Oon varma että pääset haluamaasi kouluun ! Tolla asenteella ei voi hävitä :)

  VastaaPoista
 3. Toivon niin kovasti että pääset haluaamaasi kouluun, sä oot niin sen ansainnut ! Tsemppiä viimeiseen rutistuksen osastolla, oon susta hurjan ylpeä <3

  P.S. Näytät niin paljon paremmalta nyt kuin esim viime talvena ! Olet ihana ja rohkea tyttö, tuut varmasti pärjäämään elämässä kun muistat pitää mielessä että olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet! Tsemppiä ! :-)

  VastaaPoista
 4. Rakastan tota sun pitsipaitaa!

  VastaaPoista
 5. oi sulla on ihan yli-kivat hiukset!

  VastaaPoista