lauantai 5. toukokuuta 2012

Day with my dad!

Olimme sopineet isän kanssa, että menisimme tänä lauantaina katsomaan missä tuleva kouluni sijaitsee. Etten eksyisi ensi keskiviikkona kun on pääsykokeet! Olisi kauheata tulla sinne myöhässä, joten parempi oli varmistaa nopein reitti! Toivon kovasti pääseväni Helsingin Diakoniaopistoon! Matka on juuri sopivan pituinen. 

Olen niin harvoin isäni kanssa kahden, joten oli outoa viettää aikaa hänen kanssaan, mutta samalla todella ihanaa. Jos niin voisi sanoa niin tutustuin isääni paremmin. Meillä oli niin paljon puhuttavaa! Kyselin isän työstä ja hän näytti minulle paikkoja missä viettää aikaa ystäviensä kanssa. 

Kävelimme ympäri Kallion ja Hakaniemen seutuja ja juttelimme. Menimme metrolla Kaisaniemeen ja veimme isän pitkävedot kioskille. Samalla päätimme pelata yhden pelin pelikoneilla, mutta harmi vain ei voittoa! Isä oli niin huomaavainen ja  se aika mitä tänään koin hänen kanssaan oli sellaista mitä olen kaivannut jo kauan! 

Kiitos tästä päivästä rakkaalle isälleni <3 


Tästä kaikesta tuli niin hyvä mieli, että tunnen itseni hyväksi tälläisenä kuin olen! On elämässä muutakin kuin se miltä näyttää. 

Huomenna suuntaan hyvinkäälle katsomaan poikaystävääni ja pääsen vihdoin hänen kainaloonsa, jossa on aina niin hyvä olla! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti