lauantai 26. toukokuuta 2012

Girls Night!

Nyt on virallisesti kesä julistettu! Ulkona on ollut nyt koko viikon niin hyvä sää, että tuntuu jo aivan kesältä! Joka päivä on tullu ulkoiltua ja nautittua elämästä!Eilen oli koko viikon koho kohta jota olin odottanut innolla. Pidimme vanhojen luokkalaisteni tyttöjen kanssa 9E.n päättärit eli niin sanotun tyttöjen illan. Tilasimme sushia ja pelasimme Trivial Pursuittia sekä totuutta ja tehtävää. Loppujen lopuksi totuudesta ja tehtävästä muuttuikin pelkkä "totuus vai totuus?". Se oli hauskaa, sillä en tuntenut ketään niin kuin parasta ystävää, joten kaikista sain tietää jotain uutta ja uskaltautui itsekkin kertomaan itsestään jotain mitä muut eivät vielä tiedä. 
Meillä oli niin hauskaa, että jäi harmittamaan miksemme ole koskaan aikaisemmin pitänyt samanlaisia tyttöjen iltoja kun vasta nyt! Juuri kun peruskoulu loppuu ja kaikki jakaantuvat eri kouluihin! Mutta silti parempi myöhään kun ei milloinkaan! Ja tulemme kaikki vielä näkemään kesällä ja toivottavasti kesän jälkeenkin!

Tilaamamme sushi oli nyt parasta maistamaani! Varsinkin se California ja joku futomaki vai mikä nyt olikaan!
Kyllähän tässä päivässä haastettakin tuli vastaan ja aika reilustikkin, mutta outoa oli se etten ajatellut sitä haasteena vaan hauskapitona! Jälkkäriksi pöytään oli nimittäin katettu astia täyteen herkkuja ja mikä parasta en malttanut odottaa, että pääsen maistelemaan. Söin niitä hyvillä mielin ja oli ihanaa, että kaikki söivät. Tunsin itseni elävän normaalia elämää niin kuin muut! Kiitos tästä päivästä 9E:en tytöt! <3


Voisin vielä nopeasti kertoa mitä muuta on tapahtunut! Tilasin tossa joku viikko sitten uudet pidennykset ja ne ovat nyt saapuneet! Vanhat oli niin huonossa kunnossa, että ei niitä voinu enää käyttää! Nyt uudet on aivan ihanan tuntuset ja näyttävätkin paremmalta päässä!


Tässä pari kuvaa missä minulla on uudet pidennykset päässä ja uudet shortsit jalassa!
Olen niin onnellinen kun löysin hyvin istuvat shortsit ja farkut!
Niistä pistän myöhemmin kuvia!

Yksi kaikista ihannimista uutisista on se, että sain vihdoin ja viimein fysioterapeutiltani lihaskunto ohjelman keskivartalolle! Jeejee! Tuntui ihanalta päästä haastamaan omat lihakset pitkästä aikaa! Kuinka rakastankaan urheilua!2 kommenttia:

  1. mistä tilasit noi pidennykset?
    oot niiin kaunis :-)<3
    ja hienoa että pystyit syömään hyvillä mielin herkkujakin :)

    VastaaPoista
  2. voii kiitoksia! sinä myös:) ja tuolta ruotsista rapuzenilta tai joku semmonen se oli :)

    VastaaPoista