keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Haikeutta ja Iloa!

Taas ollut vähän väliä postauilusta, vaikka joka päivä on pitänyt avata kone ja alkaa kirjoittamaan. Mutta tässä sitä nyt ollaan koneen ääressä ja valmiina kertomaan kuulumisiani. 

Jos vaikka aloittaisin viime viikon lopusta, joka oli todella aurinkoinen ja täynnä tekemistä. Asun täällä meren vieressä, joten menin ystäväni Kristan kanssa nauttimaan lämpimästä ilmasta tuohon viereiseen rantaan, jota kutsumme mattolaituriksi! Otimme aurinkoa ja teimme kärrynpyöriä jos niitä voi siksi kutsua! 
Seuraava päivä kului melkein samoissa merkeissä. Ulkona olessa ja säästä nauttiessa ystävieni kanssa. Tarkotuksena oli mennä picnicille, mutta olimme täysin unohtaneet, että oli helluntai, eikä kaupat olleet auki. Otimme kuitenkin kotoa jotakin hedelmiä ettei ihan tyhjin käsin tarvitsisi olla! Pelasimme korttia ja räpsimme kuvia. Oli mukavaa! 


Nyt on ollutkin tärkeitä päiviä tässä lähiakoina. Viimeinen koulu että osasto viikko käynnissä. Todella haikeata mutta samalla niin ihanaa! Tänään oli minun viimeinen  kokonainen osastopäivä ja huomenna vihoviimeinen aamupala siellä! Olen oppinut sillä niin paljon tärkeitä asioita ja tutustunut uusiin aivan ihaniin ihmisiin. Heitä minulla jää kaikista eniten ikävä, mutta onneksi lupasimme olla yhteydessä jatkossakin! Olen saanut uuden elämän alun sieltä vaikka ensin vastustinkin sinne menoa! 
Ihan hullua jos en olisi mennyt sinne kun minulle annettiin mahdollisuus. Missä lie nytkin olisin? Mutta ei kuulu miettiä menneitä vaan suunnata kohti tulevaa! Odotan niin innolla vapaampaa elämää ja siitä nauttimista. Aion elää täysillä, enkä halua antaa murheiden painavan minua kasaan!
Tänään kävimme myös osaston kanssa viimeisellä retkellä Helsinki-Vantaan lentokentällä! Vähän ensimakua Espanjan matkaani varten... no ei vitsivitsi tai siis kyllä me siellä oltiin, mutta ihan muista syistä. Menimme välipalalle starbucks kahvilaan! Oi nam tilasin Vanilla Laten ja sellaisen pienen mansikka leivoksen!


Myös poikaystäväni kanssa menee todella hyvin ja olemme alkaneet ymmärtämään toisiamme paremmin. Tänään hän teki uskomattoman teon, jota harva poika tekisi. Hän soitti minun hoitajalleni ja kiitti häntä kaikesta avusta ja huolen pidosta. Kuinka hän on pelastanut minut syömishäiriöltä. Arvostan niin paljon sitä mitä poikaystäväni teki tänään. Se oli jotain todella suurta, aitoa rakkautta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti