maanantai 7. toukokuuta 2012

Sounds great!

Niin se viikonloppu taas hurahti! Oli ihanaa nähdä poikaystävääni, vaikka ei viime kerrasta paljoa aikaa ole kulunut, mutta ikävä se aina yllättää. Tälläkin hetkellä pakko myöntää! 


Ei me mitään ihmeempiä tehty. Makoilimme toistemme kainalossa ja jutellimme mukavia. Illalla grilasimme, vaikka sää ei pahemmin suosinut meitä. Hyvää oli! Leivoimme myös yhdessä pannaria, maailman parhaimman pannarireseptin mukaan! Resptiin kuului aitoa voita ja täysmaitoa, jotka olivat minulle melko haasteellisia tuotteita, mutta kaikesta selvittiin ehin nahoin ja se oli kyllä maistuvaa! Olisin voinut syödä koko pellillisen! 
Loppu illasta saunoimme ja kävimme välillä vilvottelemmas takapihan oven portailla. Istuimme siinä ja katsoimme kaunista iltaa. Muistelimme omia lapsuuksiamme ja nauroimme yhdessä. Se oli ihanaa!

Tänään sain kuulla myös mukavia juttuja, nimittäin tämän viikon perjantaina vanhassa koulussani järjestetään "norssipäivä" eli siellä on yhteinen aamunavaus ja sitten kai jotain pajoja! Mahtavinta on se, että pääsen siksi päiväksi vanhaan kouluuni ja nään koulukavereitani pitkästä aikaa kunnolla ja pääsen vaihtamaan kuulumisia! Voi tällä viikolla on paljon jännitettävää ja odoteltavaa. Keskiviikkona on pääsykokeet ja perjantaina tuo koulujuttu! Uskoisin, että kiva viikko tulossa! Sunnuntaina onkin sitten äitienpäivä! Pitää keksiä jotain upeaa äidille, sillä hän on maailman paras mami! 


Sain tänään myös helpotuksia koulupaineisiin. Minulle kerrottiin, että olen pärjännyt koulussa erinomaisesti ja minulla ei ole mitään hätää numeroiden suhteen, vaikka käynkin erilaista koulua ja vain 3 tuntia päivässä. Numeroni pysyvät samana, sillä Suomen laki määrää, ettei sairauden takia saa alentaa arvosanoja ja hyvä niin!


Vielä pieni jutska viikonlopun pukeutumisestani! Kun lähdin Hyvinkäälle oli kaunis aurinkoinen ilma, joten päätin pukea hieman avonaisempaa vaatetta. Mietin hetken kehtaanko kulkea tässä paidassa, mutta täytyy olla jotain omaperäistä ja osata olla omaitsensä! 
Stressi pois ja hymy huuleen!!
Tässä vielä pari biisiä, joihin olen kiintynyt kovasti!
6 kommenttia:

 1. hei sara olet tosikaunis ja tykkään sun blogista =)
  miten kauan oot ollu osastolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! =) ja oisko siitä jotain 4 kuukautta ja tämän kuun jälkeen pääsen pois :) kivan ku tykkäät, tuollaiset kommentit aina saa hymyilemään!

   Poista
 2. oot toosi kaunis ja sulla on just hyvänmallinen kroppa. Tosi siro luusto ja silleen:) Minkä pituset sun ripsipidennykset on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) ihanaa kuulla moista ja mitäs nuo nyt ovatkaan 12mm ja 13mm sivuilla:)

   Poista
 3. miten meni se haastis? :)

  -Ilona

  VastaaPoista
 4. iiha jeees, kirjottelen pia siitä ja muista jutuista :)

  VastaaPoista