tiistai 5. kesäkuuta 2012

Adios!

Nonii eilen alotin paikkailemaan ja oon aika pulassa ton mun laukun kanssa! En osaa päättää mitä paitoja otan mukaan enkä osaa ajatella paljonko on 20 kiloa! Se on se enimmäismäärä mitä se saa painaa ja pelkään että ylitän sen jo meno matkalla! 


Tarkotuksena ois kuitenki ostaa sieltä Espanjasta vaikka mitä! Ja sain kuulla juuri että jokaisesta kilosta veloitetaan erikseen eli aika kalliiksi tulisi jos laukku painaisi ton yli 20 kiloo! Kauhea paniikki!

Yritän koko ajan miettiä tavaroita mukaan jotka eivät painasi niin paljoa. Äskönkin jätin 15 suojakertoimella olevan rasvan pois laukusta ja otan ainoastaan kakskymppisen mukaan. 
Kauheeta ku noi hiushoito tuotteet painaa niin paljon ja kaikki rasvat yms. tuntuu että toi painaa nyt jo jonku 10 kiloo! Vaikka poikaystäväni arvioi sen painavan about 4-5 kiloa. 


Miks tää on näi vaikeeta! Jos ehitte lukee tän enne mun lähtöä kertokaa omia kokemuksia tosta pakkaamisesta  tai jotain sellasta! Mutta siis nyt ois yhdeksältä mentävä kaverille yöks ja sitte 4 aikaa kentälle lähtö ja kuudelta koneeseen! Hurjan jännää! En malta odottaa.. kunhan kaikki menee niin kuin pitäisikin! 


Nyt en sitte kahteen ja puoleen vikkoon kirjottele, mutta heti kun palaan teen matkastani teille kuvapostauksen, jossa kerron jokaisesta kuvasta jotakin. Jos kirjottaisin teille koko matkasta niin voisi mennä tovi saada se luettua! 


juuri hetki sitten napattu kuva
lähtö tunnelmissa!

ADIOS!


3 kommenttia:

 1. Ei siitä matkalaukusta tule yleensä edes kovinpainavaa yleensä menomatkalla se on n. 8-15 (useiten joku kymmenen) ja paluumatkalla nii paljon kun tietty ostaa, mutta ei vaatteet paina edes paljoa.
  Pidä hauska matka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos tuo helpotti jo mieltä:) ! ja kiitos matkan toivotuksesta vielä:)

   Poista
 2. Tuu jo Sara takasin, mulla on ikävä sun postauksia! <3 ^^

  VastaaPoista