lauantai 2. kesäkuuta 2012

Hyvästejä!

Nyt viimeset kolmepäivää on ollut täynnä kyyneliä onnesta ja että haikeudesta! Torstaina lopetin osastolla, jota en ole ihan vieläkään käsittänyt. Oli todella vaikeaa lähteä ja jättää rakkaat uudet ystävät sinne. Jään kaipaamaan heitä niin kovasti. Olin tehtynyt 3 korttia osastolle. Yksi hoitajille, yksi nuorille ja kolmas fysioterapeutilleni. Luin kirjottamani runot ääneen ja se sai minut itkemään todella. Heistä on ollut minulle niin paljon apua. 

Sain myös hoitajaltani 3 korttia, sillä hänellä oli ollut päättämisvaikeuksia korttini suhteen! Niimpä hän valitsi 3 minulle. Kaikista paras kortti oli sellainen missä luki "tasapainoinen ruokavalio tarkoittaa sitä, että herkkuja on kummassakin kädessä" Minusta se oli hauska! 

Myös yksi parhaimmista ystävistäni osastolla oli tehtynyt minua varten kortin. Olin niin otettu ja liikuttunut etten pystyny lopettamaan halaamasta häntä ja kyyneleetkin vain valuivat. Lupasimme kyllä pitää yhteyttä heti matkani jälkeen ja tehdä jotain hauskaa yhdessä. 

I miss you Iiris <3

Ja perjantaina sitten olikin kevätjuhla, jossa kaikki ysit kukitettiin. Ihme etten itkenyt kukituksessa ja luulin pääseväni juhlasta ilman kyyneliä, mutta ei! Juhlan jälkeen oli vuorossa ysigaala, jossa jaettaisiin vuoden palkintoja mm. vuoden ysi tai vuoden kaikkien kaveri yms. 


Yhtäkkiä kuulen nimeni " Sara Sippola tulisitko lavalle" Ihmettelin hetken, että mitä ihmettä nyt tapahtu minkä palkinnon oikeen sain vai täh? Kävelin melko takaa lavalle ja minulle ojennettiin "Vuoden Tsemppaaja" palkinto. Siinä se itku pääsi todella tulemaan enkä pystynyt lopettamaan. Kaikki vuodet muistuivat mieleeni ja nyt tiesin, että ei minua ole unohdettu. Palkinto oli kortti johon monet ysit olivat kirjoittaneet nimensä ja kannustus lausahduksia. Se oli jotain niin tärkeää minulle ja arvostin sitä todella. En muuta tehnytkään loppupäivänä kun katsellut sitä korttia. 

Kiitos kaikille yseille, olette rakkaita <3

No tänään koitti se suuri päivä! Peruskoulu on suoritettu loppuun! Todistuskin oli hyvä keskiarvolla 8.4 lukuaineet ja 8.5 kaikki aineet. Eiköhän noilla pitäs päästä haluaamani kouluun! Kyllä sitä tänäänkin kyyneliä tuli tirautettua useampikin. Se koulu on niin täynnä muistoja ja kokemuksia. En tule koskaan unohtamaan niitä vuosia! 
Harmittaa vaan toi kamala ilma, mutta viis siitä siltä tänään on juhlimisen päivä! Aion pitkästä aikaa juoda, joten saa nähdä mitä tapahtuu... siitä kirjoittelen varmaan maanantaina. Huomenna olen varmaan vaan vuoteen omana! 

Hyvää kesää kaikille!!

Saatan laittaa enemmän kuvia myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus, liikutuin itekin tätä lukiessa:') Niin hieno nähdä miten pitkälle oot päässyt, vaikutat niin hyvinvoivalta ja itsevarmalta - oon vaan tosi tosi onnellinen sun puolesta <3

  PS: Pakko sanoa et sä näytät TODELLA kauniilta terveessä painossa! Ja toi punanen mekko sun päällä on WAU! :D Mistä oot muuten ostanut ton? Ja pistä ihmeessä lisää kuvia tältä päivältä, näitä oli tosi kiva kattoa:)

  VastaaPoista
 2. oi ihanaa! kivoja kortteja ja kaikkee tsemppiä! ja ihanii kuvia! paitsi se on sillee "be proud of your body" sori oli pakko, mutku toi vois mennä tyylii we heart ittii sen jälkee, jos siin lukis oikein, iha sairaan hieno kuva <3

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit, onnea hurjasti. En tiiä mitä sanoisin, mut tuun vaan aina jotenkin niin iloseks sun postauksista! Mulla oli vuos sitten täsmälleen sama tilanne, pääsin ysiltä ja onneksi sain lähteä osastolta oman koulun juhlaan, vajaa kuukausi myöhemmin tulikin sitten melkein vielä haikeampi lähtö osastolta.
  Mutta sen jälkeen sitä vasta pääsi selvittämään, mitä elämä oikeasti voi olla.

  Oot ihana! :) <3

  VastaaPoista
 4. Hihi muistan ku Iiris vähä puhu susta osastolla ;) Sä ja sun elämäs näyttää niin hyvältä nykyään! Mahtavaa <3

  VastaaPoista