lauantai 30. kesäkuuta 2012

Shopping Shopping Shopping in Spain

Ajattelin nyt kirjottaa Espanjasta ostetuista vaatteista ja muista tilpehööreistä kun en vielä pääse lisämään loppu matkan kuviakaan.


Käyttö rahaa minulla oli reilusti mukana, mutta jotenkin se kului todella nopeasti? Enkä nyt niin hirveästi kaikkea ostanut vaikka ihania juttuja tarttuikin mukaan! Olen jokatapauksessa ylpeä ostoksistani! Love them!


Tossa oli yhteensä kaikki meijän ostokset siltä Benidorm päivältä.Tottakai mä kaikkee muutaki ostin tolta matkalta niin ei tohon kaikki mun rahat menneet! Onneksi!
Löysimme sieltä aivan ihanan kaupan, joka oli älyttömän suuri ja halpa ja tottakai täynnä upeita vaatteita. Siinä meni hetkeksi shokkiin, että miten täältä voi valita jotain kun kaikki vaatteet ovat niin ihania!

Päädyin kuitenkin ostamaan tuon oranssin paidan (6,00e), nuo kolmet shortsit (17,00e 18,00e 16,00e), valkoisen shortsipuvun (6,00e), valkoisen t-paidan(8,00e) joka näkyy alla olevassa kuvassa. 
Siitä tuli yksi lemppareistäni ehdottomasti. Niin mukava päällä ja sopi kaikkien shortsien kanssa!
Päälläni on myös lempi shortsini! Yleensä en löydä millään sopivia housuja/shortseja, mutta nyt Espanjassa se oli yllättävän helppoa. Ne istuivat jaloista että vyötärön kohdaltakin. Eivät pusritaneet tai olleet isot vaan juuri sellaiset mitä olen metsästänyt joka puolelta. Olin niin iloinen löytämistäni shortseista!
 Kävin myös suomesta tuissa kaupoissa esimerkiksi Zarassa ja Mangossa!
Ajattelin, että hinnat olisivat halvemmat kuin Suomessa, mutta aika samaa luokkaa..
Ostin kumminkin vasemassa yläkulmassa olevan kukallisen paidan Zarasta (8,90e).
Mangosta mukaani tarttui aurinkolasit (19,90e) ja vaaleanpunainen röyhelötoppi (19,90e)
Paita 9,00e, shortsit 17,00e, kengät 10,00e


Kauppoja oli suunnattoman paljon ja meillä alkoi käymään aika vähiin. Loppupäivästä juoksimme kiireästi kaupasta toiseen ja ostimme mitä vain mikä edes vähän miellytti! Sillä emme tulisi enää takaisin tähän kauppakeskukseen!
laukku 21.00e 

Kuvassa oleva paita(15,00e) nousi myös suureen suosioon päälläni. Se korosti mukavasti rusketusta ja oli ihanan naisellinen. 
Se ja moni muu ostamani paita löytyi Bershkasta!

Kukallinen hihaton body 12,00e valkoinen löysä rento paita 9,00e neon pinkki toppi 9,00e pinkki pitsinen napapaita 9,90e sekä kukkasia hiuksiin 3,00e 

Muista kaupoista sain matkaani vielä

Upeat kahdet kengät !
 10,00 e ja 9,00 e 
 Seka ihan normaalista marketista löysin Byoncen heart hajuveden 12 eurolla kun täällä suomessa se maksaa lähelle neljäkymmentä euroa!
Rahaa kului myös mm. ruokiin, drinkkeihin, kosmetiikka tuotteisiin ja tuliaisiin!
Ainiin ja satuin löytämään etsimäni  Lorea'lin roll on meikkivoiteen, joten päätin samantien ostaa niitä kaksi kappaletta kun kerran Suomessa niitä ei enää myydä!
Ja se nyt sattuu olemaan paras kokeilemani meikkivoide!3 kommenttia:

  1. Wau, ihania vaatteita oot löytänyt!:) Ja sä sit aina näytät yhtä kauniilta!<3

    VastaaPoista
  2. oi ihanaa oon nii kade!! aaaaaaaaaaaaaaaahh mut sulle ihanaa ku oot just espanjankokoihin sopivan pitunen ja kokonen nii varmaa helppo löytää kaikkee ihanaa! :) ah kuulosti muutenki nii ihanalt matkalt! :) <3

    VastaaPoista