perjantai 27. heinäkuuta 2012

Good time, Good food and Good friends!


Tänään oli tiedossa kiireinen päivä! Olin suunnitellut, että heti aamusta rupean värjäämään hiuksiani kun en saanut sitä illalla aikaiseksi ja sen jälkeen teen itselleni uudet kynnet, siitä sitten lähden viemään koiria lenkille ja mahdollisesti kaupungille! Mutta ei! Heräsin puoli kymmenen maissa ja katsoin ulos. Siellä paisto aurinko niin houkuttavasti, että oli aivan pakko mennä rantaan palvomaan aurinkoa! 
Siellä olin sen kolme tuntia ja menin yhdeksi kotiin. Söin lounaani ja lähdin ripeästi viemään koiria lenkille, jotta ehtisin värjätä ennen iltaa hiukset! Olin sopinut Reginan kanssa, että menisimme ilalliselle jonnekkin ravintolaan hyödyntämään cityshoppari etujani. 

Väripäässä istuessani ja tuijottaessani itseäni peilistä, ajattelin ettei hiukset näytä vaalentuvan lainkaan! Siinä iski pikkunen paniikki, mutta kun olin tullut suihkusta ja kuivannut hiukseni niin tulos oli aivan erilainen kuin märkänä. 

Juurikasvuni vaaleni, mutta ei tarpeeksi. Jäi selvästi vaaleampi juurikasvu, joten en suosittele tätä väriä juurikasvun peittämiseen vaan kellertämisen poistamiseen! Tämä olisi ehdottomasti parasvaihto ehto sävyyttääkseen hiuksen keltaista väriä viileammäksi!Olen kuitenkin suhtkoht tyytyväinen näihin, mutta silti olisi ihan mukavaa jos saisi juurikasvun kokonaan pois!
Blondaaminen on niin rankkaa!
Mutta juu illallis paikaks valittiin Iso Roballa sijaitseva Bali-hai ravintola! Hinnat oli kohtuullisia ja etuna meillä oli 25% tilauksen loppusummasta. Koko illallisen ideana oli toi alennus, mutta ette uskokkaa mitä tapahtu tai tällänen on niin normaalia meidän kahden tuurilla! He eivät voineet antaa meille alennusta, koska emme esittäneet korttia ennen kuin olimme tilanneet. IHAN ÄLYTÖNTÄ! Ärsytti niin helvetisti koko tilanne, että teki mieli vaan olla maksamatto ollenkaa koko ruoasta! Vaikka se olikin älyttömän hyvää...
Alkuruoaksi otimme ilmakuivattua kinkkua ja meloonia!
Tomaattista jokirapupastaa!
Härän ulkofilee pihvi talon leivällä ja lohkoperunoita
Oli se sitten maksettava koko summa, joka oli jotain päälle kolmekymppiä.. Harmittaa vieläkin. Hetkeksi unohdimme koko homman ja menimme näkemään muita kavereita. Juttu kulki ja oli ihana nähdä hyväystäväni  Ida pitkästä aikaa! Naurettuakin tuli aikalailla, että oli oikeen antoisa ja mukava ilta tuosta kömmähdyksestä riippumatta!
Oon nyt täysin rakastunut tähän kyseiseen hameeseen, joten päätin pistää sen tänäänkin päälle!

4 kommenttia:

 1. Joo se Cityshoppari täytyy tosiaan näyttää joka paikassa aina ennen tilaamista. Lukee ohjeissakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu huomattii se sen jälkee oltii lähetty ravintolasta kun ruvettiin selaamaan citushoppari-etuvihkoa :D voivoi meitä!

   Poista
 2. ihana blogi, ja kaunis tyttö! :) sähän voisit tehä meikki postauksen, toi sun silmämeikki näyttää niiin kivalle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon! Ja kiitos hyvästä ideasta, mahdollista toteuttaa:)!

   Poista