keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Imma go!

Hello!
Viime ajat olen ollut jotenkin todella onnellinen ja täynnä energiaa! Mennyt siellä sun täällä! Maanantaina oli tarkoitus mennä ripsihuoltoon, mutta olin katsonut ajan aivan väärin ja se olikin vasta tänään. Kyllä se pisti vähän ärsyttämään kun turhaan meni niin pitkän matkan, mutta nyt on ripset hoidettu ja hienosti onkin! 
Olen nyt pariin kertaan ottanut millin pitemmät elikkä 13milliä! Joskus voisi koittaa timanttejakin sivuissa!

Ja nyt pitkästä aikaa jaksoin panostaa kynsiin, mutten kuitenkaa jaksanut geelikynsiä alkaa väsäämään joten lakkasin ihan omat kynteni ja pistelin timantteja niihin. Ihan nätit tuli kumminkin!

Tiistai menikin shoppailessa äidin kanssa. Käytiin palauttaa pari paitaa, jotka oltiin ostettu siskoni miehelle, mutta ne sattuivatkin olemaan liian pieniä hänelle. Onneksi löysimme sijalle Jack&Jonesista kaksi muuta paitaa ja isompaa kokoa. Itselleni löysin beigen jakun H&M:stä. Hintakaan ei ollut paha kun yleensä noista jakuista pyydetää aikas paljon.. 
Mitäs muuta.. no käytiin äidin kanssa myös stockan herkussa ostamassa kotiin kokonainen broileri, makeita aprikooseja ja todella hyvää super vanilla kahvia! Ainiin ja jotakin hyvänmielen leipää!
Kaupunkireissun jälkeen kerkesin vielä ottamaan aurinkoa tohon meijän rantaan ja Viksu tuli mun seuraksi ettei ihan yksin tarvinnut olla! Puhuttiin yhteisistä haaveista ja tulevaisuudesta. Enimmäkseen nyt tulevasta syksystä kun mulla alkaa opinnot siellä Diakoniaopistossa ja vikke jatkaa SLK:ssa. Halutaan molemmat myös alottaa salilla käynti joten sovittiin, että alotetaan syksyllä samalla salilla. Parempi että on joku siinä vieressä vaikka tuskin se nyt enää karkaisi käsistä.. oon oppinut virheistäni ja nyt elän kahta kertaa viisaanpana!


6 kommenttia:

 1. Hei, mäkin olen kelannut aloittaa poikaystäväni kanssa yhteisen saliharrastuksen (taas):> Ihanaa lukea, miten hyvin sulla menee. Oon seuraillut sun blogia jo jonkin aikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Joo salilla käyminen on hyvä yhteinen harrastus poikaystävän kanssa. Ei voi valittaa etteikö aika riitä toiselle jos käydään samaa aikaa salilla :)

   Poista
 2. hei vähä täst blogist tuli ihana ja positiivinen :)!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit nainen, sä vaan kaunistut päivä päivältä! Toi kuva missä hymyilet on niin ihana!:)

  VastaaPoista
 4. Missä käyt laittaa sun ripsienpidennykset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tässä on linkki paikkaan jossa käyn http://www.facebook.com/pages/L-Beauty/365408853494952 hän tekee ripsiä kotonaan ja on saanut 3 todistusta ripsienpidennyksistä. Eli ihan ammattilaisesta on kyse :) Asuu malminkartanossa!

   Poista