lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kesän huumaa

 Tosiaan elinen meni pikkusessa hiprakassa olessa. Oltiin kavereiden kanssa tähtärissä nauttimassa kauniista kesäillasta. Joimme parit siiderit ja kukin oluet. Vaikka ilta olikin kaunis ei se sen lämpimämpi ollut. Siksipä päälläni on kaverini flanellipaita ja kaulahuivi. Minä typerä menin pukemaan päälleni pelkän pitsi paidan ja shortsit! Siinä tuli tutistua kylmyydestä hetken aikaa kunnes sain nuo päälleni. 


Ilta jatkui kuitenkin hyvissä merkeissä kaikilla oli hauskaa. Nauroimme ja jutelimme kaikennäköistä. Parasystäväni Reginakin oli saapunut vihdoin Suomeen sieltä Espanjasta. Vaikka ei siitä kauaa ole kun me nähtiin niin silti oli ehtinyt ikävä iskeä. 
Elinen tuntui aivan siltä kuin olisin saanut vanhan elämäni takaisin. Tein niitä asioita joita en sairauteni takia kyennyt tekemään. Nautin juomistani ja siitä pikkuisesta humalasta. Oli kivaa hihitellä tyhmille jutuille, hortoilla kävellessa ja puhua kummia. 
Kuinka olinkaa kaivannut tälläistä! Tämä kesä on tuonut niin paljon onnea ja iloa mukanaan ja uskon sen vielä tuovan enemmänkin!
Aamulla olo ei sitten ollutkaan mikään parhain.. mutta senkin pelasti oma äitini, joka oli tehnyt ison kasan köyhiäritareita ja lettuja! Ette uskokkaan kuinka kova nälkä mulla oli aamulla! Vetäsin napaani ainakin 4 lettua ja siis sellasia isoja! 

Lukijat nauttikaa kesästä ja siitä mitä se tuo tullessaan! 
Kaikki ilo irti pienestäkin hetkestä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti