maanantai 23. heinäkuuta 2012

Laiskuutta ilmassa!


Viime päivät onkin taas mennyt kotona olessa ja suunnilleen nukkuessa. Unirytmi on nykyään ihan sekasin! Joka päivä tulee valvottua ainakin yhteen ellei kahteen ja aamulla herään siinä 9-10 maissa enkä saa enää unta kunnes sitten päivällä!

Sen takia tässä ei oo oikee tapahtunu mitää erikoista.. Tänää sattu tulee sellane fiilis et pakko laittautua ihan huvikseen ja sovittaa vaatteita ja löysin tämmösen asukokonaisuuden! Ajattelin pistää nämä tuleviin grilli bailuihin, jotka pidetään luultavasti elokuun 2. päivä vikellä! Niistä kerron sitten vähän myöhemmin!
Lauantai meni ihan kivoissa tunnelmissa. Eli Reksu oli meillä yötä ja siinä tuli myös valvottua johonkin kolmeen kun puhuttavaa riitti! Voisinpa kertoa teille kaiken mitä oikeasti ystäväni elämässä tapahtuu, mutta asiat ovat sen verran henk.kohtaisia etten voi.. Jos hänellä olisi blogi niin kirjotettavaa kyllä riittäisi! Olen tässä monet päivät yrittänyt saada tehtyä videopostausta, mutta ei vaan onnaa! Joko kamerasta loppuu akku tai muisti tai sitten olen unohtanut käynnistää koko kameran! Ja nytkin kun sain tehtyä niin kone ei suostu liittää sitä tähän.. Onneksi huomasin, että tossa voi tehä web-kameralla suoraan, joten teen sillä sitten lähiaikoina! 

Kovasti oon yrittäny muistaa kuvata päivän ruokailuakin, mutta sekin pääsee unohtumaan aamutokkurassa ja kun olen tämmönen hömö blondi! 
Tsaukkelis, ehkä ensikerralla videopostauksen merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti