lauantai 21. heinäkuuta 2012

Onnen pisaroita!

Iltoja!

Eilen oli monta aihetta iloon! Tärkein niistä oli viksun ja minun sovinto! Eli selvitimme turhat riitamme ja annoimme toisillemme anteeksi tyhmät teot. Huomenna olisikin jo tarkoitus mennä leffaan viksun kanssa ja pitää hauska päivä. 
Muita ilon aiheita oli iskän kotiin paluu Sysmästä. Ollaan taas koko perhe koolla! Siksipä kävimme äidin kanssa ostamassa sushia illaksi. 

Sitä ennen kävin äidin kanssa kiertelemässä kirpputorilla ja tein pari löytöä. Elikka valkoisen normin kauluspaidan ja rennon ranta puseron. Näistäkin löydöistä tuli iloinen mieli.
Päivän asuna päälläni oli upouusi sormukseni, spiritstoren aleista ostettu paituli ja anttilasta ostetut varvastossut. Hiukset päätin pitää normaalisti auki! 
Tänään on ollutkin ihan lepposa kotipäivä, ilman minkäänlaista kiirettä! Kävin ulkoiluttamassa koirat Reginan kanssa ja juttelimme viime ajan kuulumisista. Kesä on hujahtanut niin kovaa vauhtia, etten ole ehtinyt näkemaan Reginaa hänen Espanjan tulon jälkeen! Joten nyt päätimme pitää yökylä illan ja juoruta kaikki mitä on viimeaikoina tapahtunut kummankin elämässä! 

Päivällä ennen Reginan tuloa päätin leipoa omepaistoksen omenoista, jotka eivät oikeen maistu muuten. Mikä siis olisi parempi idea kuin hyödyntää ne leivokseen! Siitä tuli namia ja vielä vanilja kastikkeen kera! 
Olen taas innostunut kovasti kokkailemaan kaikennäköistä, että ihan rupesin miettimään olisikohan kokin ala ollut myös hyvä vaihtoehto..? Mutta siis nyt menen viettämään ihanaa tyttöjen iltaa parhaan kaverin kanssa, joten hyvää lauantai-iltaa teille myös lukijat!

ps. Minusta tuntuu, että anoreksia ei juuri ollenkaan paina mieltäni vaan nautin nykyään elämästä juuri sillä tavalla kuin haluan. Nautin jokaisesta suupalasta ja tekemistä ilta kävelyistäni. Joskus tuntuu että blogini on menettänyt kiinnostusta nyt kun ei ole aihetta kirjottaa syömishäiriöstä vaan arkipäivistäni. Yritän keksiä jotakin kiinnostaa vielä!


2 kommenttia: