torstai 26. heinäkuuta 2012

The Cabin In The Woods!

Moikkelis!
Eilinen menikin siellä leffassa Kristan, Emilian ja Reginan kanssa. Oltiin päätetty jo heti nähtyämme The Cabin in the woodsin trailerin, että toi me mennään kattoo joskus kimpassa. Ja nyt sitte mentii ja oli kyllä ihan erilainen kun ajattelin! Juoni oli ihan älyttömän hyvä ja erilainen kun yleensä kauhu leffoissa! Huudettua tuli kyllä ihan kunnolla. Kilpailtii Reginan kanssa elokuvan äänien kanssa. Monesti turvauduin karkkeihin kun oli tulossa, jokin kauhea kohtaus! 
Taas yksi onnistunut tyttöjen ilta takana ja 10.8 olisi suunnitelmsissa pitää koulun alkamisen kunniakisi yhteinen ilta. Vaikkakin mun koulu alkaakin jo 8. päivä! 


Leffa loppu joskus yhdentoista maissa ja siitä lähdettiin porukalla Katajanokalle. Regina meni kylläkin kotiin, mutta me muut mentiin meille. Hetken aikaa jutusteltiin ja sitten päätettiinki mennä yöuinille tohon meijän rantaan. Oli kyllä ihan pirun kylmää vettä! Uskaltauduttiin Krsitan kanssa kuitenki kastelemaan jalat! Emilia meni iha rohkeena vaa pulahtaa! Jollain on vaa hemmetin hyvä verenkierto! Kun "uinnit" oli uitu niin lähettiin takasi meille peiton alle ja höpistiin vähä aikaa kunnes uni tuli silmään ja mentiiki nukkumaan. 
Tänää oon taas vaihteeks ollu ihan poikki, joten tässä nyt vaa kirjottelen blogia ja syön jätskiä. Nautin kuumasta päivästä sisällä.. Illemmalla ois tarkotus värjätä juurikasvu pois, joten saa nähä mitä tapahtuu!
Nauttikaa nyt näistä Suomen kuumista kesäpäivistä!
tämmöstä eilen päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti