sunnuntai 19. elokuuta 2012

Käynti pediatrilla!

Heii pitkästä aikaa! En oo päässy kirjottelee kun arki vie niin paljoa aikaa! Mutta nyt on sitten koossa kerrottavaa! 
Elikkä elikkä silloin 15. päivä oli aika sinne pediatrille ja se jännitti kyllä niin paljon! Kaikki meni kuitenkin ihan hyvin. Paino ei ollut laskenut viime kerrasta vaan pysynyt samana ja olen siitä ylpeä! Tottakai se olisi voinut olla noussut, mutta tiedostin kuitenkin sen ettei nousua ollut tapahtunut, joten se että paino oli pysynyt paikallaan oli helpotus! 
Haluisin kovasti samanlaiset housut kuin nämä, mutta beiget!
Nämä on joskus ostettu Mangosta hintaa oli jotain 15 euroa!
Tavatessani lääkärin jännitti mitä hän sanoisi minusta tällä hetkellä ja saisinko tuomitsevia katseita! Mutte eipä se niin mennyt vaan puhuttiin enimmäkseen kuulumisistani, koulusta, poikaystävästäni ja kesästä. Kaikkeen minulla oli positiivista asiaa! Niin kuin olen sanonut syöminen ei enää niinkään ole ongelma vaan kehoni! 

Pystyn syömään laidasta laitaan ruokia, mutta oman kehon hyväksyminen on problema! Vaikka arvostankin naisellista kehoa niin en osaa hyväksyä itseäni jotenkin ollenkaan... Minulla on aina ollut pieni peppu ja pienet rinnat, joten en usko niiden paljon kasvavan painon noustessa. 
Käytiin viken kanssa Pizza Hotissa syömässä ja joo ens kerralla otetaa pizzaa, mutku kumpiekin teki mieli täyteläistä salaattia niin päädyttiin sitten sinne syömään!

Joka tapauksessa kyselin lääkäriltä siitä hormoonihoidosta ja joo totta ei sitä voi alottaa ennen kun paino on lähempänä normaalia! Ja kyselin myös millasia sivuvaikutuksia niistä tulisi ja hän sanoi että johtuu aika paljon ihmisestä, mutta yleisimpiä olivat rintojen kipeytyminen, mielialan vaihtelu ja tota mitäs muuta...ainii yks hyvä oli että finnien vähänenminen! Ajattelin niiden lisäävän sitä, mutta eipä asia ollutkaa niin!
Oli mulla muutakin kysyttävää häneltä, sillä minua mietityttää miksen näytä nyt yhtä huonokuntoiselta kuin viimeksi tässä painossa ja hän oli samaa mieltä. Hän ihan itse totesi, että "et sinä kyllä pahaltä näytä, mutta kyllä sinä silti olet vielä liian laiha" ja rupesimme pohtimaan mistä moinen johtuu ja hän kertoi, että olen mahdollisesti saanut lisää lihasta ja se että nykyään syön monipuolisesti ja säännollisesti vaikuttaa suuresti! Sillä silloin en syönyt juuri mitään ja se näkyi väsymyksenä ja huonotuulisuutena! Nykyään olen lähes aina iloinen ja täynnä energiaa ja positiivisuutta!
Tässä oli kai viime maanantain vaatteet!
Nyt sovimme uuden ajan kolmen kuukauden päähän ja katsomme mikä tilanne on silloin! Tässä ennen seuraavaa aikaa minulle on varattu aika luutiheyden mittaukseen. Nyt taas vaan tsemppi päällä ja vähän enemmän ruokaa suuhun!
Tossa oli nyt kuvia vaatteistani viime viikolla ja nyt viikonlopusta, jonka vietin oma kullan kanssa!

2 kommenttia:

  1. heiheiheihei, sähän olit jo kerran normaalipainossa, mitä helvettiä tapahtu ?! :( tsemppiä ja vielä vähän lisää ruokaa suuhun! :) tee kouluunki eväät, että varmasti tulee syötyä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tiiän, en tehy mitää tahallani se vain luisui kun ajattelin ett' nyt ei tarvi syödä enää niin paljoa mutta näköjään kehoni on energia pumppu :_D mutta ei tässä mitään! Tykkään ruoasta ja nyt saan syödä hyvällä oma tunnolla! Tänääkin koulussa tuli ostettua suklaatia:p

      Poista