keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ready To School!

Tänään oli se ensimmäinen opiskelupäivä peruskoulun jälkeen! Ihan kummallista, en osaa sulatella asiaa! Aamulla piti herätä jo kuuden aikaan, mutta arvatkaas sainko unta koko yönä. NO EN! Heräilin vähänväliä ja pyörikelin sängyssä. Mutta sitten iskä tuli herättää ja siitä sitten pinkasin suihkuun ja aamupalalle! Laittauduin ja lähdin kouluun!

Tälläsiin vaatteisiin päädyin tänään! Aika vaaleanpunaista, mutta siihen väriin olen nyt tykästynyt ja kovasti! 
No ne alku tunnit oli sitä tutustumista tulevaan opiskeluun ja uusiin ihmisiin! Onneksi parasystäväni pääsi samaan kouluun ja muutenkin oli muutama tuttu porukassa. Samaan ryhmäänkin sattu tulemaan yksi tuttu! Joten en ole aivan yksin uudessa maailmassa!

Tässä on nyt sitten ne 14mm ripsukat!


Mutta ihaninta on se, että kaiken voi alottaa alusta, aivan puhtaalta pöydältä! Juuri kukaan ei tunne kunnolla eikä ole mitään stressattavaa...vielä. Tai no vähän mietityttää mistä ihmeestä taion rahat kaikkiin koulu kirjoihin kun jo pelkkii vihkoihin, kyniin, kumeihin ja sen sellasiin meni reilu kolmekymppiä!

Celebrities Pink JeansJa nyt olen vielä löytänyt niiiiin ihanat pinkit farkut, jotka on pakko saada! Hintaa niillä on 45 euroa ja ne löytyvät Carlingsista!

Vielä tästä päivästä sen verran, että oli tosi ihanaa olla viken kanssa kaupungilla ja haaveilla uusista vaatteista ja puhua opiskelusta ja muutenkin tulevasta. Kaikki näyttää lupaavalta eli nyt ilomielin opiskelemaan ja nauttimaan arjen askareista!

2 kommenttia:

  1. Oijoi noi pinkit farkut on niiin söpöt!<3

    VastaaPoista
  2. jep nii on ja kävin ostamassa ne tänää onneks!:) ja kiitos!

    VastaaPoista