perjantai 31. elokuuta 2012

Viikon viemää!

Hyvää perjantaita!

Viimeviikko meni jokatoinen päivä koulussa ja joka toinen kotona! Kipeys iski, mutta olen koittanut vaan taistella sitä vastaan ja käydä tunneilla! Ens viikon perjantainaki on tentti, joten on vähän pakko olla paikalla, että suoriutuu kurssista!
Maanantain ja tiistain vietin kotona ja sitten keskiviikkona oli pakko päästä kouluun, sillä liikunnan maikka oli luvannut, että mentäisiin seinäkiipeilemään ja sen jälkeen megazoneen! Ja olen aina halunnut päästä seinäkiipeilemään! Se oli ihan sairaan kivaa ja aika haasteellista, mutta yhden radan pääsin loppuun saakka ja aika korkeella sitä tuli käytyä! Nyt on paikat ihan kipeenä ja jostain kummasta on ilmestynyt jättimäinen mustelma mun sääreen?

 Asuja..ja asuja..

Torstaina en sitten taas mennytkään kouluun kun olo oli vielä kauheampi kuin aikaisemmin ja muutenkin kello kymmeneksi minulle oli varattunu ripsihuoltoon aika.. joo sinne oli aivan pakko päästä! Sitä paitsi torstaina olisi ollut joku tutustumis retki luokan kanssa ja omasta mielestäni meidän luokalla on jo mainio luokkahenki!

Nyt on ripset taas oikeen pitkät ja nätit!

Tällä viikolla on myös tapahtunut jotain joka tulee vaikuttamaan minun ja viken suhteeseen! Vikke on nyt muuttanut äidilleen asumaan ja nyt meillä on enemmän vapauksia tässä suhteessa eikä suhteemme ole niin rajoitettua. Ajattelin pitää viken ja minun taustasta joku päivä ihan oman postauksen, sillä nyt on vielä paljon selvitettävää ja pohdittavaa tämän asumisen kanssa. Elämä ei ole ollenkaa niin yksinkertaista!

Pitkästä aikaa näin reksua ja hauskaa meillä taas oli,
käyntiin reksun ja viksun kanssa koulun jälkeen subissa syömässä!
naminami!
Tein tänään upean löydön Kampin Vilasta! Löysin beiget housut ja vielä melkeinpä sopivat! Niissä on hieman kasvutilaa mitä pitää vähän ollakkin. Pistin ne varaukseen ja huomenna pitäisi käydä noutamassa. Hintaa niillä on neljäkymppiä!
Kello on nyt 23.55 ja tän postauksen teko vaan venyy ja venyy kun koneesta loppu muistitila! En saanut kaikkia kuvia ladattua ja siksi vasta nyt saan tän valmiiksi! Huomenna on sitten siskoni pojan ristiäiset, johon menen viksun kanssa uudessa valkoisessa mekossani. Siitä kuvia huomenna nyt oikeen hyvää yötä!


3 kommenttia:

 1. missä käyt huoltamassa ripset ja paljon maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn malminkartanossa eräällä opiskelijalla, hänellä on 2 vuoden työkokemus ja tekee oikeen hyvää kestävää työtä:) huolto maksaa sen 35-45 euroa ! Uudet ovat 50!
   http://www.facebook.com/pages/L-Beauty/365408853494952
   tässä on kyseisen paikan FB sivut;)

   Poista
 2. Voi kun oot kaunis! Ihanat hiukset! :) Mul oli kans paha anoreksia 4 vuotta, mut oon parantunu :)

  VastaaPoista