sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Daniel Alexander Lakanen!

Niin kuin otsikosta näkyy niin siitä tuli siskoni pojan nimi! Nyt heillä on kaksi aivan uskomattoman kaunista lasta kauniiden nimien kera!
Tyttö on Amanda Linnea Lakanen ja poika nyt siis Daniel Alexander Lakanen. 
Ristiäiset pidettiin Leppävaaran Kirkossa ja ne onnistuivat oikein mukavasti! En meinannut tunnistaa sukulaisiani kun olin nähnyt heitä viimeksi kun olin todella pieni! Ruoka oli hyvää ja tunnelma ihanan rauhallinen, vaikka suurinosa vieraista olikin pieniä lapsia! 
Olen ylpeä itsestäni, sillä nautin siitä päivästä kaikin voimin! Söin runsaan annoksen tarjolla olevaa ruokaa ja mieleni teki maistaa kaikkia muffineja mitä sielä oli esillä! Oli porkkanan makuisia hasselpähkinä kuorrutteella, suklaisia suklaakuorruteella ja sirtuunaisia, joissa oli rahkakuorrutus! Ne oli niin hyviä, että heti toisensa jälkeen teki mieli hakea lisää!
Kun oli syöty niin sitten vaa seurusteltiin ja vaihdettiin kuulumisia. Sitten olikin aika lähteä kotia päin! Olimme viken kanssa molemmat aivan poikka, joten kotiin päästyä menimme päiväunille, mutta ei ollut aikaa  nukkua kauaa kun taas oli lähdettävä! Nimittäin oli haettava varaamani housut ennen kuutta Vilasta. 

Nyt olen ikionnellinen noista housuista! Loppu ilta vietettiin ihan vaa toistemme seurassa katsoen tv:tä ja hieromalla toisiamme. Ainiin käytiinhän me viemässä koirat lenkille tuolla kaatosateessa! Oli muuten iha älytön sade ja oltiin ihan läpimärkiä! Ihan kiva niiden jotka osallistuivat Midnightruniin juosta siinä ilmassa! Huh huh! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti