perjantai 21. syyskuuta 2012

Elämä tuntuu hyvältä!Heips heips!
Tästä on tainnut tulla rutiini, että kirjoitan kerran viikossa, mutta en mahda sille mitään etten kerkeä millään kirjoittamaan arkipäivinä. Enkä oikein keksi mistä kirjoittaa..? Elämäni tuntuu menevän paremmin kuin vähään aikaan. Viken ja minun suhde on kuin uudelleen alkanut! Huomenna olen menossa vihdoin hyvinkäälle ja tapaan viken mummin! Jännittää, koska hän kuulemma odottaa innoissaan näkemistäni ja hänelle on kerrottu paljon musta. Tiedän, että hyvin se menee, mutta on se jännittävää joka tapauksessa! 
Tässä on nyt tän aamunen aamiainen! Lautasellinen 4-viljan puuroa, ruisleipä päällysteineen, activia jogurtti ja tottakai kuppi kuumaa kahvia!
Mulla ois ollu tossa keskiviikkona aika sairaanhoitajan tapaamiseen, jonka luulin olevan se luutiheys mittaus. En kuitenkaan päässyt paikalle, sillä olisin muuten ollut kaksi peräkkäistä psykan tuntia poissa ja olisin muista reilusti jäljessä, joten siirsin aikaa ensiviikon tiistaille! Haluan tietää missä mennään, sillä itselläni on ainakin vahva tunne siitä, että kaikki on sujunut hyvin! On jotenkin ihanaa kun en tunne kysesitä hoitajaa vaan olemme toisilemme lähes ventovieraita tai no onhan hän lukenut diagnoosini. 
Kotona meillä menee loistavasti! Äiti on aloittanut terveelliset elämäntavat ja haluaa ylimääräisistä kiloistaan eroon. Voin sanoa, että äitini on ylipainoinen ja reilusti, joten on järkevää keventää ruokavaliota ja alkaa miettimään mihin epäterveelliset elämän tavat vielä voivatkaan viedä. Äiti on hienosti edistynyt, vaikka hän sairastaakin masennusta, joka hankaloittaa itsekuria! Yösyöminen on äidin suurin ongelma, mutta hän on pystynyt jättää herkut väliin ja syönyt yöllä ainoastaan pari leipää tai jogurttia! Olen hänestä aivan uskomattoman ylpeä! 

Olen huomannut myös rahan käytössäni ongelmia. Se ei meinaa riitää mihinkään! Koulussa menee ihan hirveästi rahaa! Aina tekee mieli ostaa jotain naposteltavaa tunnille tai sitten limua litkittäväksi. Sitten on tarpeita, jota pitäisi ostaa! Uusi lämpösuoja, hopee shampoo, mahdollisesti uusia housuja ja lämpimiä neuleita talveksi! Uusi takkikin olisi kiva ja syyskengät!
Ei tässä kai mitään muuta ihmeellistä! Kirjoittelen ensiviikolla sairaanhoitja käynnin jälkeen ja kerron missä mennään! Hyviä viikonloppuja kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Oot ihan älyttömän kaunis! :) Ja tykkään lukea sun blogia ja oonki selannu tän alusta loppuun. Oot vahva tyttö<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Kävin tsekkaamassa sunki blogin ja oot ihana persoonallinen ihminen! kiitos kovasti vielä sanomisistasi! =)

   Poista
 2. oi onnittelut ja kaikkea hyvää teille :) hienoa, että perhekkin omaksuu sun tarpeet saada monipuolista ja terveellistä ruokaa ja samalla ne itekki siirtyy sille tielle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on ja kiitoksia kovasti sullekkin!:)

   Poista