keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Mitä kummaa, mutta ihanaa !?

Heipsudei! 

Tosiaan eilen oli se tiistai, josta kerroin aikaisemmassa postauksessa. Heräilin siinä kuuden aikoihin kun en saanut unta ollenkaan, joka johtui varmastikkin jännityksestä. Onhan siitä aikaa kun olen käynyt kontrollissa! Söin aamupalan normaaliin tapaan ja valmistauduin lähtöön!

Tapaaminen alkoi tasan kello 9.00, mutta ylläri hoitaja oli myöhässä. Siinä odottelin ja katselin ympärilleni. Mietiskelin, että taas sitä ollaan täällä ja olihan se outoa muutenkin kävellä reittejä, joita kävelin noin puoli vuotta sitten huonokuntoisena. No sittenpä se hoitaja saapui ja kutsui minut huoneeseen ja pyysi käymään vaa'alle. Voi että kuulkaas kun jännitti ja odotin painon olevan noussut ehkä puolikiloa tai jotain semmoista, MUTTA.....
Se olikin noussut viime kerrasta pelkeinpä kaksi kiloa ja olin ihan hämilläni! Pyysin jopa että saanko katsoa vielä uudelleen ja sama se tulos oli sillonkin! Oli kyllä niin huippufiilis sen jälkeen, etten osaa sanoin kuvailla! Hassuinta, tässä on se että olen samassa painossa kuin lähtiessäni osastolta ja näytän, jopa itseni mielestä vielä joistain kohdista liian laihalta. En halua mennä sanomaan, ettei pelota painon nousu tästä eteenpäin, koska on päiviä kun ei pelota ollenkaan ja päiviä, joina kaikki ajatukset pelottavat! 
Tapaamisen jälkeen olo oli todella hyvä ja elämän tahtoinen! Puhuin pitkän puhelun parhaanystäväni kanssa ja mietimme miten se elämä yhtäkkiä alkoi hymyillä ihan eritavalla kuin kuukausi sitten? Olen niin ylpeä hänenkin saavutuksistaan ja siitä miten on elämänsä järkännyt raiteille takaisin. 

Päivä jatkui ihan normaaliin tapaan. Menin kouluun ja istuin siellä ne tunnit ja pääsin kotiin. Kotona söin välipalaksi purkin rahkaa appelsiinin kera ja pari näkkäriä juustolla. Lähidin siitä sitten kaupungille shoppailemaan ja löysin 2 uutta neuletta H&M:stä. Viininpunaisen hieman pidemmän ja harmaanruskean, joka kimaltaa. Pistelen niistä kuvia kun saan niistä otettua!
Tänään olikin taas niin ihana päivä, mutta siitä kirjoittelen huomenna! Hyviä unia! :)4 kommenttia:

 1. Hei!

  Löysin blogisi eilen, ja olen sitä jo jonkin verran ehtinyt tässä selailla. Haluaisin vain sanoa, että olet ihanan positiivinen, vahva, ja sinulla on asenne kohdallaan, vaikka varmasti on ollut vaikeaa.

  Luettuani sairauskertomuksesi tulin todella vihaiseksi puolestasi niistä kommenteista, joita olit saanut, ja jotka edesauttoivat varmastikin sairastumistasi. Olit ja olet upea ja kaunis.

  Toivon sinulle kaikkea hyvää ja tsemppiä paranemiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii apuaa miten ihanasti sanottu! Olen aina niin otettu lukijoiden kommenteista ja ne monesti monesti ovat pelataneet päiväni! Ihana kuulla, että tykkäät postauksistani ja kiitos paljon kehuistasi:)!

   Poista
 2. Kuinka kaukana olet tavoitepainostasi ?
  Ja koska teer postauksen susta ja vikestä ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiistain punnituksen perusteella noin kilon päässä:)! Tärkeintä olisi nyt vain saada hormonitoiminta toimimaan! Teen sen mahdollisimman pian:) kiitos kysymästä!

   Poista