lauantai 15. syyskuuta 2012

Viikko täynnä toimintaa

Huomenta! Heräsin tossa 8 aikoihin, vaikka olin toivonut nukkuvani pidempään, mutta turha niin ajatella kun kylässä on 2 vuotias tyttönen ja hänen pikku veljensä. Olen aina sellainen etten millään saa unta uudelleen vaikka kuinka yrittäisin. Päätin sitten kömpiä ylös ja mennä aamupalalle.
Viime viikko tuntu menevän iha hurjan nopeasti kun ei ollut maanantaina koulua ja torstainakin mentiin vasta puoli kolmeen! Silti viikossa on kerennyt tapahtua kaikenlaista. Tiistaina meillä alko uudet kurssit, johon kuuluu enkkua ja sitten noita muita aineita jotka ei varmasti ole teille tuttuja! Eri-ikäisten hyvinvoinnin edistämistä, ihmisen kasvua ja sen kehitystä, työelämä tutuksi ja sitten psykaa! 
Ei olla saatu viel tietää ihan kaikkien viimekurssien arvosanoja, mutta äidinkielestä tuli se kiitettävä kolmonen! Olen niin iloinen, että koulu on alkanu näin mukavasti! Nyt jaksaa entistä enemmän panostaa!
Keskiviikko oli sitten pitkä päivä kahdeksasta neljään. Ne päivät menee aina niin hitaasti ja ehdin väsyä siihen neljään menessä, enkä jaksa enää pahemmin keskittyä, mutta onneksi tuolla aina välillä meidät päästetään aikasemmin kuin pitäisi. Koulun jälkeen oli haettava postista tilaamani kirjat ja arvatkaa olisinko jaksanut. mutta pakkohan se oli. Ostin kirjat iha uusina, mutta hinta ei omasta mielestä ollut paljoa enempää kuin jämerällä! Tässä linkki kyseiseen nettikauppaan http://www.bookplus.fi/
Ostamani kirjat sisältävät paljon kiinnostavaa tietoa, josta tulee varmati olemaan hyötyä omassa tulevaisuudessa! 

Torstaina ei sitten ollutkaan kun vasta puoli kolmelta sitä koulua ja ainoastaan se yksi ainut tunti. Tuntu vähän turhalta tulla sen takia kouluun, mutta ei sitä kannata niitä poissa oloja kerätä! Joten menin ihan kiltisti kouluun ja sen jälkeen poikkesin fitnesstukun kautta kotiin. Ostin laatikollisen iha hemmetin hyviä protskupatukoita! Siis kun maistoin niitä niin en voinut uskoa että se patukka sisältää proteiinia, koska se maistui aivan nougatsuklaalta! hintaa sillä laatikolla oli jotain 14 euroa ja siinä oli kai 15x50g patukoita.
Illalla vikke tartti vielä yösijaa, sillä asuu nykyään siellä äidillään ja hänellä oli salattujen elämien kuvaukset sinä iltana niin turha sitä on hyvinkäälle ravata vaan tulla meille kun keskustassa asutaan!

Oltiin suunniteltu meidän luokkalaisten tytsynjen kanssa, että vietettäs illanistuijaiset nyt perjantaina, mutta suunnitelmat meni iha uusiks, kun ei ollutkaan paikkaa minne mennä niitä viettämään. No keksittiin me kuitenkin jotain! Päätettiinki mennä Vapianoon syömään ja sitten siitä jälkkäreille Steam Coffeeseeen. Istuttiin siellä ainakin yli 2 tuntia eikä saatu nauramiselle loppua sitten millään. Ettei tiedä kuinka paljon tykkään mun luokasta, en olisi voinut kuvitellakkaan irvisteleväni kuukauden jälkeen heidän seurassa, mutta niin siinä vaan tapahtu! 
Otin jälleen pastaa appelsiini-chili kastikeessa broilerin kera!
Jälkkäriksi tilasin mangomeloni- ja nougatjäätelöä!
Tämmöstä taas vaihteeksi, nyt ei muuta kun rentoutumaan!

3 kommenttia:

 1. Hih, mäkin kävin just eilen ekaa kertaa Vapianossa, oli kyllä hyvä paikka!;-)

  VastaaPoista
 2. Eikä, kaikki hehkuttaa kaikenlaisia ihanan kuulosia protskupatukoita - varmaan pakko kokeilla itsekin:D Harmi vaan, kun ne tuppaavat olemaan aika hintavia, mutta ehkä just esim. fitnesstukutusta voisi käydä kattoo.

  Ihana tuo valkoinen pitsipaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa käydä ihmeessä katsomassa! :) siellä on monesti tarjouksia ja noi on oikeesti iha suklaan makusia eikä semmosia jauhosia! ;) ja kiittelen jälleen:)!

   Poista