tiistai 30. lokakuuta 2012

Arkeen paluu!

Loma loppu ja taas opiskelun pariin!

Oisin mieluusti voinut jäädä vielä lomalle toiseksikin viikoksi.. jäi jotenki niin paljon juttuja tekemättä.
Harmillista oli se, että viken loma oli edellisviikolla ja omani vasta viken loman jälkeen, joten ei mennyt aikataulut meillä ihan nappiin. Olisi pitänyt käydä siellä Ikeassa ja leffassakin, mutta eiköhän tässä vielä kerkeä! Odotan kovasti leffaan menoa kun saa ostaa pussilisen täyteen irtokarkkeja, voi kun tekee niitä niin paljon mieli! Sama juttu noiden Ikean lihapullien kanssa kun en oo nitää koskaan vielä maistanut!


Nyt on kyllä pieni koulu stressi päällä, vaikka sainkin yhden ryhmätyön esitettyä tänään. Ainakin yksi kivi vyörähtänyt pois harteilta. Havahduin, että eihän näitä kursseja ole enää kuin 2 viikkoa jäljellä ja vielä paljon tekemättä. Miten ihmeessä kerkeän??? Pitää vain koota itsensä ja ottaa ihan yksi päivä jolloin puurran oikeen kunnolla kouluhommia.

Huono juttu kävi tänään vaikka tarkoitus olikin hyvä.. Nykyään koneeni paikka on olkkarissa, mutta inhottavaa siinä on netin katkeileminen aina vähän väliä ja siksipä äiti päätti tänään siirtää nettihöskää lähemmäs olkkaria.. no eiköhän sitten koko hommeli lakannut toimimasta! Nyt ollaan oltu ihan hermona ton netin kanssa eikä mitään hajua miten saada se toimimaan. Revittiin johod seinästä ja vahdeltiin niiden paikkoja, pakko se on soittaa huomenna jonnekin! Nyt kirjoittelen jonkun toisen langattomalla netillä heh.. 

Huomenna alkaa onneksi vasta 12.45 koulu ja sain vihdoin järkättyä Personal Trainer tapaamiseni huomiselle. Uusi saliohjelma odottaa! Olisi kans huomenna tarkotus nähä viksu pitkästä aikaa ja mennä hänen kanssa Fitnesstukkuu ostaa palautusjuoma jauhetta kun se on sattunut loppumaan ja sitten varmaan vietetään ihan vaan aikaa kahdestaan toistemme viekussa. 
Huomenna voisin asennoitua siihen, että kuvaan tekemisiäni ja saan vihdoin tehtyä "päiväni kuvina" postauksen! Siihen tähdätään! 


2 kommenttia:

 1. Oi kun sä olet kaunis! :)
  Yritä ottaa sen koulustressin kanssa rauhassa, kyllä kaikki järjestyy eikä se stressaaminen auta mitään. Mutta jop, helpommin sanottu kuin tehty...
  Meillä on ollu netin kanssa myös kaikenlaisia ongelmia, se on todella ärsyttävää :D

  VastaaPoista
 2. Oot ihana ♥

  Ihan uskomattoman kaunis, vahva ja lahjakas nainen, oon ylpeä siitä mitä oot saavuttanut ja voin vaan kuvitella, mitä voit vielä saada aikaan! :)

  Älä liikaa ota koulusta stressiä (joo, helppohan se on sanoa), se on lopulta kuitenkin VAAN koulua, vaikka tärkeää toki :)

  Tsemppiä ♥

  VastaaPoista