torstai 11. lokakuuta 2012

Hyviä ja Huonoja uutisia

Hyvää tyttöjen päivää!
Voi kamala kun olin tänään aamulla väsynyt! Koko eilinen ilta oli täynnä tehtävää ja pieni stressi siinä kerkesi tulla. Oli käytävä kaupasaa ostamassa äidin syntymäpäivä kakkuun tarvikkeet, leivottava kakku, luettava tulevaan tenttiin ja tehtävä äidille vielä kortti ja tietenkin normaalit arjen askareet suihkut yms! Tuli siinä aikamoinen kiire, mutta hengissä ollaan! Tenttiin en paljoa kerennyt lukea, mutta kortit ja kakut sain väsättyä!
Viime vuonna ostetut kengät pääsivät vihdoin käyttöön..
Aamulla oli sitten pakko herätä kuudelta lukemaan kun illalla se jäi niin vähäiseksi ja siis tenttihän oli tänään! Nautiskelin aamupalaa ja varmaan 3 kuippia kahvia samalla kun kertasin sairaala-sanoja englanniksi. Pikku hiljaa jännitys alkoi laantua ja tuntua siltä, että osaan nämä asiat ja niin osasinkin! Se tentti meni yllättävn hyvin, paremmin kuin mikään tekemäni englannin koe. Olen ylpeä itsestäni, turhaan taas stressasin!
Oli pakka nappaa kuva tästä annoksesta kun se näytti niin herkulliselta!
Koulussa en ollut kuin tentissä ja luokkani kanssa paloturvallisuus koulutuksessa. Saatiin sammuttaa ihan oikea palava tuli. Jännitti kyllä hieman, mutta siitäkin selvittiin ja ihan kivaa siellä oli!
Koulusta menin kotiin maistelemaan tekemääni kakkua ja juomaan synttäri kahvit. Kauaa en kotona ollutkaan kun suuntasin kaupungille ja ostin itselleni Hulluilta Päiviltä beiget legginsit. 
Kakusta piti tehdä mahdollisimman kevyt koska äidillä on meineillään elämäntapamuutos ja painoa olisi hyvä saada pudotettua. Kakusta tuli kyllä yllättävän hyvää ja koostumuskin oli oikeanlainen keveydestä riippumatta!
Tänään kuitenkin kuultiin ikäviä uutisiakin.. Siskoni tyttö Amanda sai kauhean kohtauksen, jonka syytä ei ole vielä selvinnyt. Kuume nousi yli 40 asteen ja huulet menivät sinisiksi ja tyttö oli mennä täysin tajuttomaksi. Pelottaa kauheasti  pikkusen puolesta! Miksi niin pienen työtön täytyy kärsiä niin suurista kivuista ja vielä tyttöjen päivänä.. antaisin mitä vaan, että hänellä olisi taas hyvä olla!

Jos palataan tähän menneeseen viikkoon niin on mulla muitakin uutisia! Koulussa minulta tultiin kysymään muutama viikko sitten, että haluaisinko osallistua kirjoittamaan koulumme tulevaa opiskelijablogia. Olin todella otettu, että hän muisti mun kirjoittavan omaa blogia. Otin toki haasteen vastaan ja olin tiistaina pienessä palaverissa tästä blogijutusta. Eli aion nyt piakkoin aloittaa kirjoittamaan opiskelijablogia, joka kertoo minun opinnoista ja Diakkarin tapahtumista. Ainakin aluksi jutut tulevat pääosin minulta, mutta toivottavasti saan mukaan inspiroitua muitakin! Tervetuloa lukemaan!
Tiistaina ei ollut mikään parhain ilma, joten oli ihana pistää lämmin villapaita päälle!
 Kyseessä ei siis ole mikään tietopankki vaan yritän kertoa minun näkemyksiä opiskelusta ja sen hyvistä puolista.
Tällä viikolla ei ole paljoa muuta erikoista tapahtunut. Huomenna ei ole koulua, mutta ei myöskaan ala syysloma kun vasta 24. päivä. Harmi kyllä, mutta ohjelmassa olisi kaupunki reissu mummin ja äidin kanssa ja illasta tapaamaan hyvää ystävääni tuaa pitkästä aikaa!1 kommentti:

  1. Sä olet todella kaunis! Toivottavasti Amandakin voi jo paremmin! <3

    liveloveandrockon.blogspot.com

    VastaaPoista