tiistai 2. lokakuuta 2012

Oikealla jalalla kohti hyvää päivää

Tiistaita vaan kaikille!
Tänään aamulla heräilin todella hyvillä mielin! Mistäköhän se mahtoi johtua ? Jaa a en tiedä, mutta ei sitä kai tarvitsekkaan tietää. Pääasia, että mieli oli virkeä uuden päivän alkuun! Aamupalaksi söin tavanomaisen aamiaisen ja hoidin meikki sekö hiuspidennys ruutiinini. Paitsi päätin kokeilla pitkästä pitkästä aikaa laineikkaita hiuksia. Tuli oikeen nätskät! 


Suuntasin kohti koulua ja olin onnellinen, että kouluhommat tuli hoidettua, eikä ollut tehtäviä tälle päivälle. Ensimmäisellä tunnilla käsitelimme stressiä ja miten sitä voisi ehkäistä. Aihe oli mielekäs, koska olen ihminen, joka saattaa stressata liian usein aivan turhista asioista. Oli mukava kuulla miten sitä pystyisi hillitsemään ja mitä se oikeastaan on. Tuo koulu on kyllä opettanut paljon erilaisia asioita ja tunnen olevani päivä päivältä viisaampi ja kypsempi.

Pakko myöntää, että pientä stressiä kyllä koulu teettää, mutta ei kuitenkaan sellaista, että olisin aivan puhki. Omasta mielestäni koulu on helpottunut huomattavasti ylä asteen jälkeen. Johtuu varmaan siitä, että koulussa käsiteltävät aiheet ovat mielekkäita ja kiinnostavia. Näin ollen olen saanut parempia arvosanojakin. Nyt vain pitäisi saada yksi "sairaaloiden ulkoiset verkostot" projekti valmiiksi!
Mutta nyt koulu jutut sikseen! Torstaina on nyt sitten Viken ja minun puoltoistavuotis päivä ja eilen tuli varattua pöytä ravintola Groteskiin. Onneksi emme joudu maksamaan täyttä hintaa kolmen ruokalajin menusta, koska yllätys yllätys cityshopparin avulla saamme sen yhden hintaan. Oikeasti kahdelle tämä menu maksaisi 86 euroa, mutta me saamme sen hintaan 43! Jännittää kyllä aivan hirveästi mennä syömään tuollaiseen ravintolaan, tuntuu etten ole tarpeeksi hienostutnut menemään tuonne! En ole ikinä syönyt kolmen ruokalajin menua! Odotan perjantaita innolla!

Sitten ihan arkipäivän asioihin. Piti jo eilen saada leivottua porkkanasämpylöitä, mutta sain sen vasta nyt aikaiseksi. Ja onnituneita tuli! Oikeen maukkaita, ehkä hieman olisin voinut lisätä suolaa, mutta eipä se nyt haittaa! 
Värjäsin muuten viikonloppuna pahamaisen tyvikasvun pois! Ensiksi tuli aivan keltainen, mutta laitettuani hopeamaskin päähän niin tulos oli oikeen kiva, vaikka erisävyinen muun tukan kanssa, mutta eipä haittaa sekään! 


4 kommenttia:

 1. Tsemppia Sara sulle "uuden elämän" parissa! :) Mahtavaa että olet selvinnyt syömishäiriöstä, ja kiva kuulla että fysioterapiasta on ollut apua! Opiskelen siis itse fyssariksi ja just on meneillään kurssi missä ollaan käyty läpi syömishäiriöitä ja sitä mitä fysioterapialla voidaan tehdä kyseisten sairauksien saralla.

  Kiitos että liityit lukijaksi blogiini, ja kiva että tykkäät lukea sitä! Ihanaa syksyä, muista nauttia jokaisesta päivästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon kannustuksesta:) niitä aina osaa arvostaa ja juu tosiaan fysioterapia tehosi minusta kaikista terapioista parhaiten parantumis prosessissa! Onnea opintoihisi! Uskon että sinusta tulee vielä oikein hyvä fysioterapeutti!

   Kiitos vielä lukijaksi liittymisestä:)

   Poista
 2. Näytät noissa kuvissa siltä että oisit syöny sitruunan, hymyile mielummin :) ei siis mitään pahaa !
  Miten muuten toi sun koulus (en muista nyt nimeä jos edes olet maininnut sitä?) niin eroaa tavallisesta lukiosta/amiksesta tai mitä siellä tehdään ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah okei.. :D joo siis käyn helsingin diakkaria ja ei se nyt mitenkään poikkeavalla tavalla eroa amiksista, sillä kaikissahan opiskellaan eri aloja, mutta siis tuolla mun koulussa opiskellaan sosiaali ja terveysalaa :) Lähihoitajaks pitäs valmistua!

   Poista