lauantai 27. lokakuuta 2012

Rentoa viikonloppua!

Loman viimeisiä päiviä viedään ja aionkin käyttää sen rentoutumalla kotona. Nytkin makoilen olkkarin sohvalla, surffailen netissä, kirjoitan blogia ja kuuntelen musiikkia. Tänään tuskin jaksan tehdä kummoisempaa paitsi ilalla saatan nähdä vikkeä.
lähdössä salille!
Halusin vaan tulla kirjoittelemaan, sillä nyt siihen on hyvää aikaa. Vähä aika sitten aloitettuani salilla käymisen on minulle tullut enemmän voimia ja unelmia. Kaikki mitä teen tuntuu mukavemmalta kun saan liikkua. Liikunnan ilo on yksi parhaista kumoamaan huonoa fiilistä ja muutenkin siitä tulee niin fresh olo. En osaa selittää miten ihanalta toi salilla käyminen tuntuu! Monilla voi herätä ajatus, että olen siellä kuluttamassa, mutta EI MISSÄÄ NIMESSÄ.  Aion nyt pyrkiä siihen mistä olen pitkään haaveillut, lihaksikkaasta naisellisesta vartalosta ja siihe tarvitaan treeniä ja ruokaa. Jokaisen treenin jälkeen vetäsen naapaani palautusjuoman ja tunti siitä on sitten kunnon ateria, runsaalla proteiinilla. En aio antaa salitreenin mennä hukkaan, kaikki hyöty on saatava siitä irti. 
Käyn tosiaan SATS:illa ja aloituspakettiin kuului 3 Personal trainer tapaamista ja niistä olen käyttänyt yhden ja 2 vielä jäljellä. Pitäisi mahdollisimman nopeesti varata seuraava, jotta saisi vaihtelua treeniin. Eilen käytiin ostamassa mulle uudet treenipöksyt ja aivan ihanat ovat! 
Mutta se siitä liikunnasta ja sen ilosta. On tässä muutakin kivaa tapahtunut. Sisko oli lapsineen täällä maantaista-torstaihin ja aikamoinen säpinä oli koko ajan päällä. Käytiin siskon kanssa kirppiksellä ja muutama kiva löytö tarttui matkaan. Pinkit samettiset pöksyt, samettinen maastonvihreä huppari, paletti toppi, villapaita ja tavallinen tuubitoppi. Seuravaana päivä sitten sisko päättikin, että mun vaate kaappi on siistittävä ja ryhdyttiin tuumasta toimeen. En tajua taas iso säkillinen vaatteita sai luvan lähteä kaapistani. Miten niitä aina kertyy? Nyt vaatekaappini on ihan uudenlainen ja paljon parempi. Topit,jakut ja mekot ovat henkareissa ja muut viikattuna kaappeihin. Ennen hupparit olivat henkareissa ja kaikki topit yhdessä kasassa kaapissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti