sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Marras, Joulu mitä ?

Päivät ne vaan kuluu ja oon havahtunu tässä aina välillä, että nythän on marraskuu, mitä ihmettä? Juuu enskussa on jouluaatto, eikä hajuakaan mistä lahjat hommaan ja lisäksi täytän 17vuotta. Miten tää aika kuluu niin nopeasti! Tänään sainkin jo vähän ensimakua joululle nimittäin äiskä oli ostanut pienen kinkun ja peruna-, lanttu ja maksalaatikkoa! Nami nami tai en kyllä tykkää kuin lanttulaatikosta, mutta jokatapauksessa joulun maut maistuivat ihanalta! 
Eilen juoksin ale-kanojen ja ananaksen perässä lidliin ja tein oikein makoisaa kanawokkia! Paistamiseen käytin vähä aika sitten ostamaani kookoaöljyä. Ai että se antoi hyvän säväyksen wokille, kantsii koitaa! Muutenkin tuo kookosöljy on monikäyttöinen tuote. Voi käyttää ihon ja hiuksien hoitoon, ruoanvalmistukseen ja moneen muuhun, en muista mihin kaikkeen lukekaa netistä! http://www.superfoodit.com/kookostuotteet.html
Tänään oli myös tietty isänpäivä ja se alkoi aamupalan teolla iskälle. Kokeilin ihan ekaa kertaa valmistaa itse cafemochan ja siitä tuli hyvää kun maistoin! Askartelin myös iskälle kortin eilen illalla ja siitä tuli ihan kiva, ehkä enemmän olisin voinut panostaa.. 
Lahjaksi me ostettiin äidin kanssa amerikka boxerit Dressmanilta ja jokin partavesi. 
Pakko sanoa, että mulla on kyl iha super iskä. Oon saanu niin paljon tsemppiä siltä kaikkeen!
Ei me sitten ihmeemmin isänpäivää vietetty. Päivällä poikkesin salilla ja solkussa ja nyt makoilen sängyllä.
Kohta viemään koirat lenksulle ja sitten iltatoimlle ja  katsomaan BB:tä iltapalan kera! Hyvää tulevaa viikkoa, saa nähdä miten tulevat tentit menee. Pitäkää peukkuja :)!


1 kommentti:

  1. Toi kookosöljy on loistokamaa, käytän sitä välillä ruuanlaittoon mutta etenki kuivalle iholle ja rohtuneille huulille se on ihan loistokamaa! :)
    Hassua kyllä, miten pian on jo joulu...!
    Tsemppiä kaikkiin tentteihin :)

    VastaaPoista