torstai 8. marraskuuta 2012

Vartalon muutoksia

Kuva viimekesältä ja paino oli tippunut normaalista noin 3 kiloa. 
Ei tuo minusta kovin kaniilta näytä, vaikka ei sitä sillonkaa taas tajunnut.. 
Tänään otettu kuva 8.11.12
Nykyään painan suoraan sanoen lähemmäksi 50 kiloa. En tarkkaan tiedä, mutta ei mun pidäkkään. Ne ovat vain numeroita. Tärkeintä on, että voin ja näytän hyvältä! Olen oikeasti paljon tyytyväisempi tämän hetkiseen vartalooni kuin tuohon kesäiseen tai aikaisempaan. Salilla aloittaminen antoi minulle huimasti voimaa syömiseen ja painon nostoon, koska tiedän lihaksen painavan enemmän kuin L***in.  Salilla olen saanut muokattua vartaloani siihen suuntaan mitä tavoittelen ja painon nousu tapahtu aika ripeästi. 
Minulle on tullut hurjasti voimaa enemmän käsiin ja jalkoihin, jonka huomaan vastusten noususta salilla ja ihan  arjessakin. Peppuni on muokkautunut pyöreämmäksi ja reisiin on tullut lihasta huomattavasti! Tekee ihan kamalaa katsoa entisiä kanankinttujani! Rintanikin ovat saaneet täytettä ja vatsa on pysynyt kuosissa ja vatsalihakset pilkottavat näkyviin. En tarkoita tällä sitä, että olen polttanut rasvaa vatsastani vaan nimen omaan sitä, että vatsaan ei ole kertynyt mitään ylimääräistä! Ruoka ja treeni kävelevät käsi kädessä, joten turha on pelätä ylimääräisen kertymistä! Tässä on vielä maktaa tavoitteeseeni, pikku hiljaa pikku hiljaa..

Tavoitteena on siis saada lihasta kroppaan ja muokattua pakaroita edelleen pyöreämmäksi ja hassulta kun kuulostaakin niin ylemmäksi! Haluan erottuvat selkälihakset ja reisistä/pohkeista paksummat! Ei haittaa ollenkaan vaikka painoa tulisi vielä muuta kilo lisää ja niin varmasti tuleekin lihaksen kasvaessa. Joskus vielä haluan pyrkiä bikini fitness kisoihin, mutta siihe on vielä aikaa rutkasti. Pieni ajatus olisi ehkä vuonna 2015-2016 osallistua! 

Naisihanteista voin kertoa, että ihailen naisia joilla on muotoja ja jotain luiden ja lihasten päällä! Tekee niin pahaa katsoa omia kuvia ja miettiä, että olen ajatellut itseäni tuolloin kauniiksi. Vaikka haluan itselleni lihaksikkaan vartalon niin haluan säilyttää naiselliset muodot! Ei tässä miksikään mieheksi olla muuttumassa! Haluan kasvattaa lihasta, jotta saisin näitä naisellisia muotoja. En tykkää itse enää ollenkaan sanasta "laiha" minusta se kuvaa juuri nimen omaan kuivunutta, nälkiintynyttä, heikkoa kehoa. Minusta parempi sana terveelle laihuudelle on hoikkuus. Hoikka voi olla vaikka olisi muotoja kuinka paljon tahansa! 


Välillä itselleni tulee sellainen tunne, että miten näytän näin hoikalta voinko oikeasti olla nyt normaalipainoinen? Se on niin kumma tunne. Silloin saatan mennä ottaa ihan varmuuden vuoksi jotain syötävää suuhuni. Muistan vielä sen kun astuin pitkän ajan kuluttua vaa'alle ja painoni oli noussut. En ollut huomannut kehossani mitään negatiivista muutosta ja juuri en muutosta lainkaan. Nyt huomaan ainoastaan lihasten kasvaneen ja kehoni sopusuhtaisuuden! Poikaystävältäkin on tullut paljon kehuja, siitä miten hyvä kroppa minulle on muodostunut. Olen hänen mielestään oikea selviytyjä!

En halua kuitenkaan huijata ja antaa ymmärtää, että en tuntisi koskaan huonoa oloa kropastani, sillä aivan kaikilla on joskus niitä huonoja päiviä tai hetkiä kun oma peili kuva ärsyttää. Näitä päiviä löytyy minultakin. Joskus tuntuu, ettei se salilla käyminen auta eikä tuloksia näy missään ja joskus tuntuu, että olisi niin turvonnut  ja olo on kuin pallolla. Useasti se johtuu, että on syönyt liikaa tai vatsa ei ole toiminut koko päivänä. Yleensä se olo tulee illalla, mutta heti seuraavana aamuna olen taas hyvällä tuulella. 
Kuvat ovat tältä viikolta (olen jälleen langennut pidennyksiin, mikä siinä on???) 


1 kommentti:

  1. Sullahan on ihan täydellinen vartalo! Mä just itelläni inhoon niitä "melko" lihaksikkaita ja varmaan vähän muodokkaita reisiä ja pohkeita jotka vaan näyttää niin isoilta! en haluaisi näyttää tavallaan "hirveen lihaksikkaalta tai isolta" vaikka harrastan urheilua säännöllisesti..! Mutta sinulla tosi kaunis vartalo! :)

    VastaaPoista