torstai 6. joulukuuta 2012

Kiire vaiko laiskuus?

Siitä onki vierähtänyt viikkoja kun tänne viimeksi kirjoitin. Olen ollut niin kiireinen, mutta samaan aikaa todella laiska. Johtuu varmaan kiireestä tulleesta uupumuksesta. Sitä on vaan halunnut rentoutua ja olla vaan.
Monesti oon miettinyt, että nyt voisi kirjoittaa, mutta sitten kuitenki telkkari ja sohva ovat vieneet voiton!
Nyt päätin asennoitua ja kirjoittaa jotakin mitä viime päivinä on tapahtunut!

Koulu on aika lailla määrännyt aikataulujani ja uuvuttanut. Meidän työssäoppiminen lähestyy ja oltiin nyt tutustumassa tulevaan työpaikkaan tiistaina ja keskiviikkona. Ihan mukavalta vaikuttaa, vaikka olin näiden päivien jälkeen aika väsynyt. Lisäksi tuolla ulkona on niin kova pakkanen, että varpaat olivat jäätyä kalikoiksi olessa ulkona lasten kanssa. Päällä oli kyllä kunnolla, mutta silti se kylmyys tuntuu!

Toisaalta on ihanaa, että lumi on laskeutunut maahan eikä ole kauheaa loskaa, mutta luulenpa että sitäkin on vielä luvassa. Maa näyttää niin kauniilta ja joulukin tuntuu olevan aina vain lähempänä. Viimepäivät ovat menneet myös joululahjoja ostellessa ja pari joululahjaa olen itsekkin saanut ennakkoon. Sain myös ellokselta ja H&M:ltä kauan odottamani kuvastot, mutta oikeen mikää ei iskenyt. Tai löytyihän sieltä kaikkea hienoa, mutta niillä olikin hintaa sitten enempi.. Joulun jälkeen tulee kuitenkin suuret ALET, joten parempi toivoa rahaa ja lahjakortteja ja ostaa sitten halvalla paljon kaikkea mistä varmasti tykkää!
Tässä on nämä uudet treenihanskani (InterSport)
Löysin tämän 2eurolla Kampin Tigeristä. Se on kyllä niin sälä kauppa, mutta kaikkea kivaa
 sieltä on löytynyt pukin pussiin

Olin viime viikonloppuna viken luona, sillä hänen vaarillaan oli 75-vuotis syntymäpäivät ja pitihän niitä juhlistaa. Siellä oli paljon viken sukulaisia ja todella paljon ruokaa! Voi, että kun sinäpäivänä tuli syötyä masu ihan ähkyksi, mutta sitä vaan oli pakko kun ruoka oli niin hyvää! Tarjolla oli porkkanakakkua, mokkapaloja, sipsejä, itse tehtyjä suklaakeksejä, konvehteja ja muuta karkkia. Pääruoaksi todella hyvää lohikeittoa! Ai että! Se oli kyllä ihana viikonloppu.

Viken luona sain maistaa myös aivan uskomattoman hyvää Pågenin limpukkaa!
 Oli aivan pakko ostaa sitä myös kotiin, muuta leipää en ole sitten nyt syönytkään :D
Muutenkin vikellä ja minulla menee nyt todella mukavasti. Näemme useasti viikossa, sillä käymme samalla salila ja salinkin jälkeen kiertelemme kaupungilla. Vikke tulee aina välillä viikon keskelle yöksi ja minä sitten välillä hyvinkäälle viikonlopuksi. Asiat ovat niin paljon paremmin kuin vuosi taakseppäin.


Nyt kun olen ollut niin paljon lapsien kanssa tekemisissä ja muutenkin koulussa käsitelty kasvatukseen liittyviä asioita niin vauva kuume on iskenyt! Myös sellainen itsenäistymisen tunne on kasvanut. Viken kanssa olemme taas mietiskellyt omaa kotia, kuinka ihanaa olisi päästä sisustamaan se juuri omannäköiseksi ja nukkua kaikki yöt yhdessä.

Ei minulla mitään muuta ihmeempää ole tapahtunut juurikaan. Kirjoittelen pian enkä päästä tälläistä taukoa tapahtumaan! Olisi varmasti vielä jotain kerrottavaa, mutta ei vaan muistu mieleen! Joulun odotuksia kaikille! Minä täällä raaputtelen päivä päivältä joulukalenteri arpaani toivoen voittoa! :)


2 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla sinunkin kuulumisiasi pitkästä aikaa! :)
  Oi, oma koti kullan kanssa olisi varmasti tosi upea... Kyllä teidän toive varmasti toteutuu, ennemmin tai myöhemmin. ;)
  Minulla on muuten myös tuo arpa-kalenteri. Tulisipa edes pieni voitto tänä vuonna...

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 2. ihana kuulla susta pitkästä aikaa! oot niin tavattoman kaunis, voi että. <3

  VastaaPoista