torstai 20. joulukuuta 2012

Loman viettohon!

Loma! 
Nyt se alkoi, ihana joululoma! Tänään oli viimeinen koe ja nyt voi sanoa hyvästit koulustressille. Koekkin meni vielä suht koht hyvin, joten voi ilomielin huokasta helpotuksesta. Viime viikko on ollut aika täynnä kiirettä koulunparissa, sillä kaikki projektit yms on täytynyt saada valmiiksi. Myös työssäoppiminen lähestyy, joten siihenkin on täytynyt valmistautua.

Mulla on vielä lahjat paketoimatta ja yksi lahja ostamatta, mutta onhan tässä vielä viikonloppu aikaa! Ei jostain syystä tunnu ollenkaan, että joulu olisi niin pian, vaikka on niin valkoinen maa ja kotonakin joulutunnelma korkealla. Ehkä se vasta syttyy kun alkaa paketoimaan ja leipomaan! Tänään oli tarkoitus äidin kanssa hakea kinkku, mutta koirallemme sattui äkillinen lääkäri käynti. Voi pikkuista kun se on niin reppana!
Siispä olin tänään salilla kahden lepopäivän jälkeen. Olen aina paljon tehokkaampi kun lepoa on tullut tarpeeksi. Jaksaa huomattavasti paremmin tehdä toistot loppuun ja välillä nostaa vastustakin. Olen nyt pitkään tehnyt samaa ohjelmaa, joten sovin PT:n kanssa 28. päivä tapaamisen. Tarkoitus olisi  muuttaa se jaotelluksi! Jeij! Odotan innolla!

Outoa kuvitella, että  myös ensiviikolla täytän 17 vuotta! Vaikka ei se nyt mikään ihmeellinen ikä olekkaan niin kyllä se aina kivalta tuntuu olla vuotta vanhempi. Saa nähdä mitä 27. päivä on luvassa vai tuleeko ihan tavallinen päivä! 
Käytiin viken kanssa syömässä uudessa Bravuria ravintolassa!
Suosittelen hyvää ruokaa hyvään hintaan!
Kerroin tuossa viime postauksessa, että hiustenvärjäys projekti oli suunnitelmissa. Noh niinhän me teimme, ostimme värin, josta olisi pitänyt tulla edes haalean vaaleanruskea, mutta... väripäässä odotellessani se näytti oikeen lupaavalta ja olin todella innoissani. Kun oli aika mennä suihkuun niin huomasin pestessäni, että eihän väristä tarttunut juuri mitään hiuksiini! Kyllä sävy muuttui hieman viileämmäksi ja juuri toki värjääntyi oikeanlaiseksi. On se niin hankalaa värjätä kotona! Iskä lupasi maksaa kampaajalle ajan synttärilahjaksi, mutta toisaalta minusta on aivan järkyttävää maksaa 80e yhdestä väristä!
Seurasi tästä jotain hyvääkin! Nyt kun hiukset ovat hieman luonnollisemman väriset niin olen pystynyt jälleen luopumaan pidennyksistä. Olen ollut nyt viimepäivä aivan omien hiuksieni kanssa.
Silti olen sitä mieltä, että aion vielä yrittää saada vaaleanruskeita hiuksia ja päästä käyttämään uusia pidennyksiäni. Vaihtelu virkistää näääs!
Huomenna käydään äidin kanssa hakemassa se kinkku sokokselta ja sen jälkeen viksun kanssa vihdoin leffaan katsomaan salkkaritleffa! Tulossa oikeen kiva päivä ja vielä illalla lupauduin viken kanssa luistelemaan, vaikka en osaa ollenkaan! Nyt vain rentoudun kotosalla ja odottelen, että viksu tulee töistä tänne meille :)

Vielä joulun odotusta toivottelen!

2 kommenttia: