lauantai 15. joulukuuta 2012

Pikkujouluja!

Lauantai aamupäivää!
tämä viikonloppu on nyt tupattu niin täyteen asioita, etten tiedä miten kaikki aion järjestää. Pitäisi lukea maanantain ruotsin kokeeseen, tehdä tiistaiksi yksi esitelmä, hieman kerrata fysiikkaa, käydä salilla ja haluaisin värjätä nämä hiuksetkin sekä viikonloppu on tarkoitettu myös rentoutumiselle! Sunnuntaina olisi tarkoitus mennä viken kanssa syömään uuteen pasta ravintolaan Bravuriaan. Meillä on sinne etukuponki, joka menee vanhaksi 16.12, eikä sellaista halua jäädä käyttämättä!
Eilen olikin todella mukava ja menevä päivä. Odottelin sitä jo viimeviikon ja vihdoin se tapahtui. Järjestimme luokkalaisteni tyttöjen kanssa pienet pikkujoulut tai enemmänkin ne olivat illanistujaiset. Eihän meillä ollut muuta jouluista kuin kuumaa glögiä! Kaikkea muuta kyllä löytyi, ostimme kanaa ja jauhelihaa tortiloja varten ja sitten poppareita, sipsiä ja namusia! Juomaksi meillä oli ihan vain cocista ja pepsiä. Tällä kertaa ei alkoholia ollenkaan. Voi sitä olla hauskaa ilmankin! Musiikkia soitettiin kovalla ja sitten jubailtiin kaikennäköistä! Loppuillasta muisteltiin ja kauhisteltiin sitä miltä olemme joskus vuosia sitten näyttäneet ja siinä vasta nauraa saikin! Pikkujoulut järjestettiin jennan luona, joka asuu kontulassa, joten matka ei ollut mikään pikkuinen katajanokalta. Ei kauheasti huvittanut lähteä talsimaan kotia päin myöhään lumisateessa, mutta onnekseni eräs kaisa ja hänen poikaystävänsä suostuivat heittämään minut ihan kotiin asti. Harvinaisen rehtiä väkeä:)
tosiaan tilasin tuossa viime viikolla uudet pidennykset. Ne ovat vaaleanruskeat ja tarkoitus olisi nyt värjätä sellaiseksi. Olen niin kyllästynyt blondeihin ja kaipaan virkistystä, joten mikä ettei! Vaikka tilasinkin pidennykset niin uskon, että pystyn käyttämään lyhyitä hiuksia tuon uuden värin kera:)! 

Tänään täytyy myös muistaa saililla varata uusi tapaaminen PT:n kanssa ja vaihtaa saliohjelmani! Tälläinen päivä tulossa! Hyvää lauantaita kaikille, muistakaa nauttia viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti