perjantai 7. joulukuuta 2012

sitää sun tätää

Nyt olenkin taas kirjoitus tuulella, joten päätimpä tästä pistää sormet naputtamaan! Tänään oli melkoinen päivä huh heijjaa. Aamulla heräsin ilkeään kurkkukipuun ja rupesin heti keittämään kuumaa kaurapuuroa. Sen nautiskelin marjaisan piltin kera. Äiti pisti aamulla myös soimaan joululauluja niin tuli aivan todellinen joulufiilis! Mietiskelin mitä tänään tekisin kun tunnitkin peruttu tältä päivältä.

Tänään oli jokatapauksessa salipäivä, joten sinne suuntasin kahden maissa. Sitä ennen lakkasin kotona kynnet punaisiksi ja laskeskelin kenen lahjat on vielä ostamatta. Siksipä päätin salin jälkeen lähteä jóuluostoksille ja ostaa loputkin lahjat kasaan. Jotenkin siellä kaupungilla menin aivan lukkoon. En osannut miettiä yhtään mitään järkevää, mutta ostoksia kuitenkin kertyi. En sitten tiedä tuleeko kukaan lahjoistani pitämään tai edes tarvitsemaan! Ajatuhan se tärkein on!

Tuo Helsingin sääkään ei ollut mikään lohtuisa ja valitsin aivan väärät kengät jalkaani. Ainakin yli 10 kertaa meinasin vetää lipat ja yhdet sitten vedinkin. Jouduin kävelemään Presidentinlinnan kohdalta kotia kun rekat olivat jääneet kiskojen eteen, eikä ratikka päässyt kulkemaan. Se oli jotain aivan kamalaa!

Ainiin tämmönen kömmähdys kävi.. pidennykset oli tippunu pesukoneeseen ja mummi  lastannut sen täyteen pyykkiä ja siellähän ne mukavasti pyykien kanssa pyöri :)

Nyt kun olen kotona ja vienyt koiratkin jo lenkille niin on aika katsella netflixsistä, jokin hyvä elokuva kun rakas viksuni antaa minun käyttää hänen tunnuksiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti