maanantai 31. joulukuuta 2012

Uutta vuotta kohti!

17 vuotta takana päin ja nyt viimeinen vuosi ennen täysikää eli kauhea odottelun vuosi tulossa! 
Synttäri päiväni alkoi mukavasti äidin ja mummin laulaessa synttäri toivotuksen ja aamupalalla avatessa lahjojani. Äidiltä ja isältä sain lahjaksi rahaa tatuointia varten, mutta en ole aivan varma uskallanko ottaa sitä kuitenkaan vielä! Pitäisi löytää jokin luotettava paikka ottaa se, että jos joku tietää niin saa ehdotella! Siskoltani sain samaa sarjaan kuuluvan kaula- sekä rannekorun ja pikkuisen taskurahaa. Mummikin oli osana  tatuointilahjaa, mutta oli siti ostanu erikseen kahdet korvakorut. Voi sitä mummia!
Myöhemmin päivällä oli suunnitelmissa mennä viksun kanssa syömään, mutta ennen sitä tekemään jotakin yhdessä. No näin sitten viken kolmen maissa ja mentiin kiertelemään kauppoja. Ei siitä tullut yhtään mitään kun alet vasta alkoivat ja kaupat olivat täynnä ihmisiä. Ei siellä vaan yksikertaisesti pysty keskittymään ja turha edes miettiä vaatteiden sovittamista pukukopeissa! Onneksi löysin edes yhden paidan ja oikeen ihanan sellaisen =) 

Pikku hiljaa alkoi nälkä kurnia vatsaa ja ajatelimme mennä syömään Chicosiin. Noh sinnehän me asetuttiin ja avattiin ruokalistatkin kunnes meille tultiin kertomaan, että ruokaa joutuisi odottamaan ainakin 45 minuuttia. Ajattelimme, että kyllä jostain saa nopeammin, joten vaihdoimme ravintolaa. Mietittiin niin kauan, että minne sitä mentäisiin kun rahaa ei ole niin älyttömästi, mutta ei haluttu mennä minnekkään aivan perinteiseen ravintolaan. Seuraava kohde oli sitten Amarillo, mutta annas olla kun sinne asti päästiin niin siellä sanottiin, että kassakoneet ovat rikki eivätkä he ota enempää asiakkaita. Siinä vaiheessa oli kummallakin kamala nälkä ja vessahätä. Oli kyllä niin hermoja raastava tilanne. Minekkään Rossoon ei tahdottu, joten kierreltiin hetki kaupungilla kunnes päädyttiin Baker'sille. Siellä sitten saatin olla ja päästiin ihan tilaamaan. Tilasin itselleni vuohenjuusto-salaatin, jossa oli jos jotakin komponettia. Maistettuani ateriaa, tajusin ettei vuohenjuusto maistunut siltä miltä sen kuuluisi, joten oli pakko valittaa. Olisihan se aivan kamalaa maksaa ruoasta, josta ei pidä 15 euroa. He pahoittelivat kauheasti ja korvasivat sen toisella aterialla. Loppuenlopuksi ruoka oli hyvää ja päivä oli ollut todella hauska! 

Ravintolassa seurusteltiin viken kanssa niitä ja näitä. Pohdittiin mitä tekisimme UV:nä ja sen sellaista. Antoihan vikke ostamansa lahjankin minulle. Taas jotain sellaista mitä en olisi voinut odottaa. Sain häneltä lahjaksi stockmannin lahjakortin. Keksi nyt sitten loistava lahja vikelle kun hän täyttää 18vuotta. Otan jälleen ehdotuksia vastaan! Vaikka päivä olikin kömmähdyksiä täynnä niin silti päivän positiiviset asiat veivät voiton! 
Nyt uutta vuotta viettämään! 
Hyvää uutta vuotta kaikille! Kiitos, että olette olleet tämän vuoden lukijoinani ja antaneet ihania kommentteja.  Ne ovat aina piristäneet päiviäni ja tuoneet ideoita blogiini!

2 kommenttia:

 1. tää sun blogis on aivan ihana! onnea sulle jatkoon :-) oot tosi nätti ja sulla on ihanat hiukset. voisitko tehä hiuksiin liittyvää postausta sitten kun kerkeet? vaikka kuvia millaset hiukset sulla on ilman pidennyksiä ja pidennyksillä.

  ps. onko sulla instagrammia? jos on nii mikä nimi? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoksia kovasti! Aion nyt viiden viikon aikana toteuttaa toivepostauksia, joten enhöhän sellaisen teekkin =) kiva jos tykkäät ja ei mulla satu olemaan :/ harmi

   Poista