tiistai 22. tammikuuta 2013

Takaisin arkeen

Niin se viikonloppu vipelsi ohitse ja nyt taas töiden kimpussa. Juuri sain valmiiksi raportin toteuttamastani luovasta hetkestä lapsille. Huh sekin urakka takana päin! Ensiviikolla olisi näyttö päivät keskiviikkona ja torstaina. Nyt pitäisi keksiä eskareille jotakin toimintaa talveen liittyen! Ehdotuksia ?:D 
Viikonloppuna oli ihanaa pitkästä aikaa laittautua ja lähteä kiertelemään kauppoja. Nykyään kun täytyy vaan laittaa nuttura päähän, villapaita päälle ja farkut jalkaan niin ei siinä oikeen voi hehkeältä näyttää. Oli niin hyvä fiilis saada pukea hienot vaatteet päälle ja lähteä ulos! Tein muutamia löytöjäkin; zarasta löysin kahdellakympillä housut ja stockmannin vero modasta hieman hienomman topin. 
Ja sitten voi sunnuntai herranisä! Vikke oli ilmoittanut meidän sellaiseen ryhmä-liikuntatunnille, jossa treeni kohditui pääosin vatsalihaksiin ja sen kesto oli 30 minuuttia. Eli täyttä tuskaa se koko aika! No arvatkaa oliko mulla maanantaina vatta kipeä`?

Huomenna olisi tarkoitus mennä 20.00 maitovoimaa luennolle, joka järjestetään SATS:illa. Siellä käsitellään millainen olisi hyvä ruokavalio liikuvalle naiselle ja mitä ennen treeniä ja treenin jälkeen kuuluisi syödä. Noihin tietää varmasti moni vastauksen, mutta uskon että siellä tulee kuitenkin opittua jotakin uutta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti