perjantai 18. tammikuuta 2013

Töitä, treeniä ja lepoa!

Näistä kolmesta päiväni nykyään koostuvat. Herään aamulla 5.40 syömään aamupalaa jos lähden kahdeksaksi töihin. Töissä olen sen seitsemän tuntia eli pääsen noin kolmen aikaan ja menen salille. Salilla menee se puoltoista tuntia ja sitten pääsee kotia päin. Kotona syönkin melkein heti kun tulen ovesta sisään ja sitten olenkin loppu illal sohvalla katsomassa telkkaria ja tai koneen ääressä. Ainiin vielä yhdeksän aikaan vien koirani lenksulle ja sitten nukkumaan! 
Pakkasta kohti!
Vikke päätti jatkaa unia eteisen lattilalla kun ei yksin halunnut nukkua!
Ah ihanaa perjantai! Taas se tuntuu niin hyvältä vaikkakin töissä on ollut oikeen mukavaa! Olin tuossa salilla ja treenikin sujui todella sutjakkaasti. Viime viikolla jalkaprässissä sain nostettua painot siihen 100kg mihin tähtäsin eli nyt odotellaan, että satanen menee rikki! 
Kävin tossa taas huoltamassa ripset ja kysäisin omien ripsieni kunnosta. Onhan nämä olleet minulla jo yli vuoden putkeen jos ei viikon taukoa lasketa! No hän sanoi, että ovat ne vielä ihan hyvässä kunnossa, mutta lyhentyneet toki ja ehdotti, että jos haluan pitää näitä kesällä olisi hyvä pitää 1-2 kuukauden tauko ennen kesää. Joten ensi huoltokertaa ei tule vaan käyn ottamassa nämä pois! Niistä tulevista kuukausista tulee hermoja raastavia ja tulen tuntemaan itseni aivan kaljuksi!
Iskä toi laivalta tuliaiseksi, vaikka pyysin karkkia!
Kokeilin myös pistää pidennykset itselleni ja jei onnistuin! Huomenna olisikin sitten ihan kokonaan vapaa päivä, jonka ajattelin käyttää shoppailuun ja kotona loikoiluun!

9 kommenttia:

 1. Heh, on hauska lukea sun postauksia, varsinkin nyt kun itselläkin alkoi työharjoittelu lasten parissa. :)

  Viime treenipostaus oli kanssa kiva, tuli itsellekin vähän kipinää tuosta saliharjoittelusta! Ja hurjan hyvin sä olet kehittynyt kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii kun kiva :) luetko myös lähihoitajaksi vai jotakin muuta lasten parissa? Ja kiva jos tuli kipinää :) treenailemaan vaan!

   Kiitos vielä!

   Poista
 2. mitä meikkiä sä yleensä käytät? oot nätti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meikkivoidetta meinaat niin lumenen Triple stay meikkivoidetta ja puuteria oli kait rimmelin sellai 5euron :D tosi hyvä! ja sitten aurinkopuuterina poskissa pidän fit me-puutreria ( jäänyt kesästä hieman tummaksi ) semmoisia! :D

   Poista
 3. Millä värillä olet värjännyt hiuksesi vai käytkö kampaajalla? Tosi kaunis sävy ja juuri sellainen mitä itse haen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan kotona värjään ja leikkaan =) kiitos paljon, itsekkin tykkään tästä sävystä ja sen sain kaupan lorealin preference värillä sävy 7.3 tässä vielä linkki http://www.google.fi/imgres?um=1&hl=fi&tbo=d&biw=1163&bih=644&tbm=isch&tbnid=DtfNEew5pm-IkM:&imgrefurl=http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/recital-preference/73-florida.aspx&docid=kyGLd06l5-awFM&imgurl=http://www.loreal-paris.co.uk/img/l10n/products/305x262/recital-preference-7-3-florida-honey-blonde.jpg&w=305&h=262&ei=-Mj-UMbGFq_14QSZioEQ&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=123&dur=96&hovh=209&hovw=242&tx=139&ty=141&sig=105038186412644311231&page=1&tbnh=146&tbnw=169&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:0,s:0,i:77

   minulla oli siis blondit hiukset ennen värjäystä, mutta muista, että tulos riippuu omasta hiuslaadusta yms :D!

   Poista
 4. Missä käyt laittamassa ripsiä ja paljon makso ekan kerran ?
  Jaaa kuinka usein huollat ja paljon huolto maksaa?
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käyn yhdellä opiskelijalla malminkartanossa, hänellä on nyt 3 vuoden kokemus ja ei maksa paljoa:) eka kerta 50-55e ja huolto 35-40 =) ite käyn kuukausittain, nyt on vaan otettava ripset hetkeksi pois kun ollut jo yli vuoden putkeen:P

   Poista