maanantai 7. tammikuuta 2013

Uusi vuosi uuden alku!

Hellurei!

Tänään loppuikin joululoma ja huomenna alkaa työssäoppiminen. Jänskättää aivan kamalasti ja varsinkin loman jälkeen aina unohtaa kaikki koulussa opitut asiat. Nyt pitäisi vain ryhdistäytyä ja miettiä asia niin, että se on työpaikkani ja toimin siellä aivan omana itsenäni. Ei tarvitse pyrkiä mihinkää ylisuorittamiseen tai sellaiseen mihin ei kykene. Luontevasti työskennellen tulee parempaa jälkeä kuin täysin opittujen asioiden mukaan toimiminen. Tottakai opittuja asioita kannattaa hyödyntjää ja pitkääkin!
Nyt tosiaan on alkanut vuosi 2013 ja saa nähdä mitä se tuo mukanaan. Uuden vuoden aaton jälkeen olo oli pahin mikä pitkään pitkään aikaan on ollut! Siis herranjestas sitä pääkipua, huimausta, vatsan kolotusta ja kaikista kamalinta oksentamista. Hyi! En tiedä mitä oikein join niin paljon, että olo oli sellainen, sillä yleensä osaan pitää kohtuuden juomisen kanssa ja vältyn darralta. Toisin kuitenkin kävi, mutta onneksi se oli nopeasti ohi. Ei tarvinnut kuin unta ja niin unta :D 
Paita Mangosta 11.90e
Vikke säästyi onneksi kauhealta ololta, mutta sen sijaan häneltä oli mennyt edellispäivänä selkä aivan tohjoksi ja kaikki liikkuminen oli kivuliasta. Yritettiin äidin kanssa soittaa ambulanssia, jotta vikke pääsisi päivystykseen ja saisi rentouttavan piikin selkään. Kävi sitten niin, että terveyskeskuksissa oli sen verran ruuhkaa, ettei ambulanssia saatu ja päivystykset aivan tuppeen täynnä. Seuraavana päivänä selkä oli hiukan parempi, että käveleminenkin sujui ja päästiin hyvinkäälle ja siellä sitten lääkäriin. Selkäkramppi saatiin hoidettua siltä osin! Sainpahan hyvän hetken paapoa vikkeä, eikä hän voinut pistää ollenkaan vastaan! :D
Nyt joulun jälkeen kaupoissa on nuo kauheat alet ja sieltä on aina jotakin pientä mukaan tarttunut. En kuitenkaan raaski käyttää noita lahjakorttejani vaan yritän säästellä niitä jos vaikka löytyisikin myöhemmin jotain todella upeeta..
H&M kauan halutut pikkuhousut 3 euroa kpl! Oikea hinta jotain päälle 7e kpl
Mangosta löyty pantsit kympillä kun oikee hinta ois ollu päälle 22e
Tänään löyty glitteristä 2.90e oikea hinta sille ois ollu päälle femman!
En ole pahemmin tehnyt minkäänlaisia uuden vuoden lupauksi, mutta mielessä on aina jotakin pientä mitä vannoo itselleen. No ensinnäkin haluan tästä kropasta naisellisen lihaksikkaan kesäksi ja kasvattaa hiukseni. Tosin siihen en voi vaikuttaa, mutta toivoa voin! Haluan olla vikelle entistä parempi tyttöystävä ja osoittaa sen paremmin hänelle! Hankkia töitä!! Nytkin kirjoittanut pari hakemusta. Pitää hauskaa ja olla murehtimatta liikaa! Koulua jatkan samaa rataa :) 

En tiedä miten nyt postailen seuraavan 5 viikon aikana, kirjoittelen ehkä enimäkseen toivepostauksia ja sen sellaista pientä! Parempaa uutta vuotta kaikille!

3 kommenttia:

 1. Kun käyt salilla nii käytkö ihan sali salilla vai kaikil ryhmätunneilla vai molemmilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käyn vaan sali salilla :D hirvee hinku kyllä koittaa ryhmätunteja, mutta en ole vielä kerennyt . Viken kanssa kyllä mennään pian!

   Poista
 2. Ois kiva jos postaisit useammin! Varsinkin tosta työssäoppimisesta ois kiva lukea :)

  VastaaPoista