lauantai 12. tammikuuta 2013

Voi kuinka osaakaan arvostaa viikonloppua!

heips ja hyvää lauantai aamua!

Ensimmäinen työviikko takana ja olean aika uupunut, mutta olisin veikannut pahempaa väsymystä. Tiistaina menin töihin kahdeksaan ja olin siellä sen seitsemän tuntia. En pahemmin puuhaillut mitään ensimmäisenä päivänä vaan katselin ja havannoin päiväkodin päivärytmiä. Tuli sitä touhuttua lastenkin kanssa ja tehtyä sellaisia pieniä asioita, kuten maidon kaatamista laseihin ja lasten auttamista pukeutumisessa. 

Aamupalaa ja sitten töihin! 
Seuraava päivä olikin vähän toiminnallisempi ja alkoi tottua jo päiväkodin arkeenkin. Ajattelin olevani todella väsynyt päivien jälkeen, mutta ihme kyllä olin täynnä energiaa ja salillekkin jaksoin vielä lähteä työpäivän jälkeen. Torstai ja eilinen meni tosiaan nopeasti kun tehtävää riitti ja kun lapsiin on tutustunut paremmin niin pelaaminen ja leikkiminenkin sujuu luontevammin! Torstaina sainkin pitää jos lukuhetken itsekseni lasten kanssa ja ensiviikolla olisi tarkoitus järjestää luovahetki heille. Saan myös pitää jokapäiväisen aamupiirin tiistaina. Päivä tosiaan kuluvat nopeammin kuin ajattelin. Kun tekemistä riittää niin pysyy myös virkeänä! Tässä samalla kun olen työssäoppimassa on minulle annettu tehtäväksi kirjoittaa tulevaa työssäoppimisen näyttöä varten suunnitelmaa, johon on laadittu tietyt kriteerit. Sitä pitäisi tässä pikku hiljaa alkaa työstämään.


En väitä ettenkö olisi ollut viikon jälkeen poikki, sillä eilinen perjantai tuntui aivan uskomattoman ihanalta. Oli siis aivan täysin perjantai fiilis, juuri sellainen että köllöttää sohvalla katsoen telkkaria ja juo limua hyvä ruoan kanssa. Osasin jotenkin erilailla arvostaa viikonloppua! 

Aion nyt viikonloppuna ottaa rennosti, vaikka tekemistäkin jälleen riittää. Pitää saada suunniteltua ensiviikon luova hetki ja vähän työstettyä näyttösuunnitelmaa. Tänään aion myös pinkasta salille viken kanssa ja sitten illalla vaan löhötä telkkarin ääressä! 

8 kommenttia:

 1. Päiväkodissa työskentely on varmasti mukavaa! Kuinka pitkä tuo työssäoppimis jaksosi on?

  Kuinka usein käyt nykyisin viikossa salilla? Miten nopeasti huomasit kehittymistä aloittamisen jälkeen? Tässä itsekin haaveilen lihaksikkaasta kropasta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen päiväkodissa 5 viikkoa ja kyllä se on ihan mukavaa, mutta pistää pattiin kyllä seistä pakkasessa se tunti tai kaksi päivässä! :D

   Ja näkyvää muutosta en heti 2 viikon aikana huomannut, mutta heti salilla aloitettuani niin lihas alkoi kehittyä ja vastukset nousivat salilla! Kuukauden treenauttua huomasin pieniä muutoksia! Eikun sinäkin treenaamaan! Tee haavailusta totta!

   Poista
 2. Oot siis työssäoppimassa? Oi vitsit, ite vaan muistelen vuos sitten ollutta omaa pk-jaksoa, siellä oli ihanaa! Myös vanhusten kanssa pärjäsin jopa omasta mielestäni tosi hyvin, jännittää vaan ihan älyttömästi toi kuntoutuksen top, joka alkaa vajaa kuukauden päästä. Ja sua varmasti kiinnostaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa, että on joku jolla on samoja kokemuksia ja kyllä kiinnostaa voit vaikka lisätä facebookissa niin voin kysellä sulta neuvoja :D! älä turhaan jännitä, oot vaan omaittes niin kyllä se siitä!

   Poista
 3. kiva postaus :-) mihin malliin sun hiukset on leikattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon kun ne laikattiin niin oli pakko tehdä aivan kunnon tasaus ja nyt ne ovat noin olkapäille ja aivan tasaiset :)kasvanut kyllä huimasti!

   Poista
 4. tykkään sun blogista älyttömästi! http://whatsgoodlife.blogspot.fi/2012/10/hyvia-ja-huonoja-uutisia.html mistä tuon postauksen viimesessä kuvassa oleva neule on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii kiitos! =) olen otettu! ja hmmm tuo taitaa olla kapphal tai lindex ? :D

   Poista