sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Arki jatkuu ja jatkuu..

hyvää iltaa!

Huomenna alkaakin viimeinen työviikko! Huh hah hei kun on aika rientänyt nopeasti! Fiilikset on hyvät, mutta toisaalta haikeat. On ihanaa päästä taas pukeutumaan kivoihin vaatteihin ja näkemään ystäviä kouluun, mutta jää aivan kauhea ikävä päiväkodin lapsia ja työkavereita. Olen viihtynyt yllättävän hyvin tuolla töissä, vaikka ajattelin aluksi, että miten tulen kestämään 5 viikkoa!! Hyvin on mennyt ja ollut kivempaakin kuin koulussa osaksi. Alkuun ulkoilut tuntuivat kauheilta, mutta nyt niihinkin on tottunut ja nekin sujahtavat nopeasti. 
Paita Vero Moda kympillä!
Tuntuu ihanalta kun kaikki kouluasiat on hoidettu ja nyt voi ottaa hieman rennommin seuraavan viikon. Tosin täytyy työt tehdä kunnolla ja ottaa kaikki ilo irti viimeisestä viikosta lasten kanssa! Tiistaina on tapaaminen opettajan ja ohjaajani kanssa ja siinä sitten keskutellaan miten minulla on oikeen sujunut. Viime viikolla minulla oli tämä ammattiosaamisen näyttö ja se meni minusta oikeen mukavasti! Järjestin lapsille toimintatuokion, jossa he saivat tekemieni sabluunoiden läpi värittää eläinten tassunjälkiä hiilellä. Lapset olivat innoissaan uudesta materiaalista eli hiilestä ja heistä heidän tekemät työnsä olivat hienoja. hih hih. Hauskaa oli!
Tyytyväisenä lähdössä treenaamaan!
Mutta taas muita kuulumisia kuin työjuttuja. Nyt alkoi helmikuu ja vikke täyttää 24. päivä 18-vuotta. Tuntuu todella oudolta, että pian hän onkin täysi-ikäinen. Avautuu aika paljon ovia kaikennäköiseen ja suurin juttu vikelle on varmati oman auton saaminen :) Päästään kohta viksun kanssa ajelemaan ympäri suomen maan! No höpsis, mutta kauheasti mietityttää mitä järjestän hänen synttäripäivänään tai oikeastaan mitä ostan lahjaksi??? Ideoita on jonkun verran, mutta toteutus on sitten juttu erikseen. Valitettavasti en niitä nyt voi mainita sillä herra itse saattaa lukea tätä postausta :D
Jaaaa... huomisen päivän lounas töihin valmiina rasiassa!
Salillakin on tullut ravattua ja on alkanut mietityttämään, että saanko ravintoa kuitenkaan tarpeeksi kulutustani nähden, sillä tuloksia ei tunnu tulevan. Olen päättänyt nyt lisätä hieman ruokaa päiviini! Tahtoo lihaksia!!
Lauantai meni viksun kanssa shoppailessa ja mangosta löytyi kympillä tuollainen paituli :)
Nyt menenkin tekemään iltapalaa ja katsomaan telkkua. Kohta sitten nukkumaan, joten hyvää yötä kaikille! =)
Rahkaa marjoilla, näkkäri ja riisikakku kalkkunaleikkeellä, kuppi kuumaa teetä ja omppu! NAMS!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti