keskiviikko 20. helmikuuta 2013

hohhoijaa

Moips vaan kaikille! En oo päässy nyt kirjottelee, sillä kone pamahti rikki ja uus ollut hankinassa. Tänään sain asennettua tän ja nyt ois vielä kuvien siirtäminen vanhasta koneesta tähän uuteen. Miten hitossa se onnistuu?? Ja joo tota ollut tässä muutenkin aika masentavia päiviä. Tai kaikki alkoi hyvin viime viikolla, mutta kääntyi sitten ihan pepulleen. 

Sain sovittua tapaamisen erään kuntosali-ohjaajan kanssa ja sain paljon vinkkiä unelmieni tavoittamiseksi. Eli haluan joskus lähitulevaisuudessa osallistua body/bikinifitness kisoihin, en tiedä vielä kumpaan tähtään. Ensiksi täytyisi rakentaa se lihaksikas kroppa ja sitä tässä lähdetään toden teolla työstämään. Sali ohjelma muuttui 4-jakoiseksi ja ruokailuihin tulee muutoksia. Hiilareita lisäiltiin ja ruokaa enemmän nassuun! Viime viikon sali kerrat meni erilailla kuin yleensä ma,ti, ke lepo, to,pe, la ja su lepo. Perjantaina kurkku oli ilkeän kipeä ja pelkäsin tulevani kipeeksi. Yritin taistella pöpöä vastaan kaikin lääkkein yms, mutta ei auttanut. Kipeenä olen ollut nyt 4 päivää putkeen. Olin oikeen suunnitellut, että maanantaina aloitan puhtaalta pöydältä uuden ohjelman ja ruokailut, mutta annas kun yritin maanantaina treenata salilla olkapäitä/ojentajia niin pystypunnerruksen toisen sarjan kahdeksanessa toistossa kädet rupesivat tärisemään ja enempään ei yksinkertaisesti vaan noussut! Sillon kyllä pisti ärsyttämään ja päätin lähteä kotiin huilimaan. Ei omaa kroppaa vaan pysty huijaamaan. Kyllä se tietää milloin se on terve ja milloin tarvitsee lepoa.
Ystävänpäivää vietämässä Finnkinossa Viksun kanssa. Käytiin katsomassa tuo  Hannu & Kerttu noitajahdissa vai mikä se onkaan :D Oli molempien mielestä oikeen hyvä!
Tänään on jo paljon parempi olo, joten lähden testaamaan mihin jalkani pystyvät! Jalkatreeniä siis luvassa! Pakko se on alottaa taas kyvyemmin, vaikka tarkoitus oli aloittaa rankalla treenillä. Harmittaa hitto vie!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti