lauantai 23. helmikuuta 2013

Mitä kuuluu??

Mitäs minulle tosiaan kuuluu..? En ole nyt pahemmin kirjoitellut, mutta yritän keretä! Paljon on tekemistä päivisin ja iltaisin kun saavun kotiin niin mieleni tekee vain juoda kuppi kuumaa teetä ja nauttia rahka television ja kaukosäätimen kanssa. Olen luvannut kauan tehdä toivepostauksia, joten niitä pian tulossa!! 
Niihin kuulumisiin siis. Hyvin mulla täällä menee opiskelut sujuu, treenit etenee, kevät tulee..ehkä! Perheellä menee hyvin, Viken kanssa ollaan onnellisia =) ja mitäs muuta.. hiukset kasvaa! Ripsetkin karisee, mutta paikkailen niitä ripsitupsuilla ! Kohta pakko irrottaa joka ikinen.. 
Kyllä se hauis vielä kasvaa..
Tämmösii nappasin S-marketista. Stevia lakritsaa =)
Huomenna Vikke täyttää täydet 18 vuotta! Ihan uskomatonta, että poikaystäväni on täys-ikänen ja on pian vastuussa kaikesta ihan itse. Hienolta se kuitenkin tuntuu. Kenties kohta asuttaiskin kimpassa tai jotain sellaista! Jokatapauksessa hänen lahjaansa oon tossa viime viikkoja suunnitellut ja toteuttanut. Vielä ei voi kertoa, mutta huomenna voin! Sen verran voin paljastaa, että synttäreitä ei vietetä vielä huomenna vaan ensi tiistaina. Huomenna mennään varmaan viken kanssa syömään kaksistaan ja siellä voin sitten antaa lahjani. Kiva päivä tulossa!
Vikke 18v :p

Tänään olenkin käynyt salilla pyörähtämässä ja tekemässä selkä treenin ja sitten kaupungilla kiertelin, mutten mitään löytänyt. Hyvä vaan, eipähän mennyt rahaa. Kotona keittelin riisiä ja paistelin kariniemen uusia yrtti-valkosipuli kanafileitä. Molempiin lisäsin hieman kookosöljyä antamaan makua kuin hyviä rasvahappoja! Ilalla vielä koira lenkille ja sitten taas nauttimaan kupponen rahkaa ja teetä =) Hyvää yötä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti