sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Toivepostaus: Arki meikkini

Noniin eli on toivottu varmaan kesästä asti meikki postausta ja sen päätin tänään tänne kirjoittaa. En nyt kerro mitään luomiväreistä, koska niitä harvemmin käytän. Voin sitten myöhemmin tehdä juhlameikin erikseen. Mun meikki on aika normaali eikä siihen tarvita ihmeitä. Helppo ja yksinkertainen :p

1. Ensimmäiseksi aamulla pesen kasvoni ja laitan huulirasvan huulille. Seuraavaksi yleensä nypin ylimääräiset kulmakarvat ja vasta sitten lähden levittämään meikki voidetta.
2. Ja sitten tuleekin se meikkivoide, jona käytän Lumenen Triple Stay Matt Makeup:ia ja sävynä 3. Se tuppaa aina välillä olemaan liiankin tummaa, mutta sitten levitän sitä hieman kaulalle tasoittaakseni sen. Tähän meikkivoiteeseen olen ollut kaikista tyytyväisin! Lisään vielä silmänalusiin Garnierin roll-on:ia.

3. Joko piirrän rajaukset ennen meikkivoidetta tai sitten sen jälkeen. Tänään voiteen jälkeen. Ripsieni vuoksi en iltaisin pese silmiä, joten rajaukset saattavat pysyä siinä yön yli ja niitä on vain vahvistettava aamulla. En rajaa koko silmää vaan aloitan rajauksen hieman ennen silmän sisänurkkaa. Saa aikaan suuremman näköiset silmät! Rajaukseen käytän Maybeline New Yorkin Master presiceä. Paras kokeilemani rajauskynä!


4.Korostaakseni silmiäni lisään silmän ala-sisäreunaan ruskeaa kajaalia. Tätä en muista tehdä joka päivä. 


5. Seuraavaksi sitten piirrän kulmat Lumenen light brown kulmakynällä. Ei liian tumma eikä liian vaalea, juuri sopiva! Aloitan hellästi vetämällä kevyjä vetoja kulmakarvojen kasvusuuntaan, jottei kulmista tule liian tummia. lopuksi harjaan kulmaharjalla liian värin pois. 

Oikea kulma valmis!

Molemmat valmiina!
6. Ennen käytin puuteria, mutta iho ei saanut hengittää juuri ollenkaan ja finnejä tuppasi tulemaan tiheään tahtiin. Nykyään laitan lopuksia ainoastaan Lumenen Natural Code puuteria poskipäihin aurinkopuuteriksi sävy 13.
Tässä sitten lopputulos !

2 kommenttia:

  1. sulla on jotenkin niin kaunis tapa meikata! tai silleen, että tuntuu että osaat tehä kaiken just oikein korostamaan sun kasvoja parhaiten. ja oot taas ihan ylikaunis ja ihanan pirteä, alkaa hymyilyttää. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voii kiitoksia! Välillä kyllä tuntuu, ettei sitten millää onnistu korostamaan omia hyviä puolia vaan niitä huonoja, mutta kiitos kovasti =) !! Ihanaa saada joku hymyilemään, nyt alko itteäki :p

      Poista