lauantai 23. maaliskuuta 2013

"JA VIELÄ KOLME, VIELÄ MENEE KAKS JA SIT YKS VIELÄ"

Päivät ne vaan kuluu, mutta toi lumi maasta ei sitten millään! Millon se kevät tulee??? On kuitenkin kiva kun tuo aurinko lämmittää ja pystyy jo pukeutumaan välillä nahkatakkiin ja tennareihin =) Elän keväässä lunta tai ei ! Nyt kun aurinkokin paistaa niin treenitkin sujuu paremmin, joka taas johtuu siitä, että olen hyvällä tuulella. 
Torstaina olin treenaamassa takareisiä ja nyt anatomiaa luettuna voisin sanoa "jalan koukistajia", mutta pysytään nyt nimessä takareidet :D Niiden lisäksi treenailtiin myös selkää. Vikellä oli  kardiopäivä, joten vikke patisti mua tekemään viimeisestä toistosta viimeisen ! Aina tuli "KOLME VIELÄ, VIELÄ MENEE KAKS, JA NYT VIELÄ YKS!" Tuntu ettei sarjat lopu koskaan, mutta ihme kyllä sitä jaksaa kun vaan tarpeeks haluaa! Voin sanoa, että en mä olisi joksanu 19 toistoa tehdä yksikseen :D Treeniin saa ihan eri tuntumaa kun joku on käskemässä! 
Hymyllä jaksaa! 

Torstai takareisi/selkätreeni:

1. Kapeasoutu ala-taljassa 12,12,15
2. Selkäpenkki + 10-12kg 15,15,15
3. Jalkojenkoukistus maaten 12,10,12
4. Leveä ylätajlja 12,12,12
5. Jalkaprässi 15,19,16 
6. Kulmasoutu T-tangolla 15,15,15
7. Askelkyykky pitkä askel 12,12,12 per. jalka
8. Vatsoja kepin kanssa penkissä ! 

Perjantaina sitten oli lupa huilata, mutta ei se nyt ihan huilaamiseks mennytkään. Aamulla heräsin aikasin valmistautumaan matikan kokeeseen, joka meni yllättävän hyvin =) Nyt odotellaa numeroa! Koulun jälkeen mentiin äiskän kanssa hakemaan Sokoksen ässästä viikonlopun ruoat ja arvatkaa kauanko kauppa reissu kesti! 2 tuntia!? Siellä oli ihan tajuttomasti ihmisiä, johtuen tosta 3 + 1 päivistä. Jonot oli ihan älyttömän pitkät ja siinä sai seistä sen puoli tuntia. Illasta sitten tehtiin ruokaa ja katsottiin Voice Of Finlandia ja sitten koiran kanssa lenkille! Voi, että mä olin poikki! 

Vaikka olinkin ihan poikki perjantai iltana ja ajattelin nukkuvani pitkään nyt lauantaina, mutta enköhän mä herännyt jo 8 aikoihin kauheaan nälkään! Eikus aamupuurolle ja siitä sitten salille päin! Tänään oli vuorossa olkpäät ja ojentajat! Päätin tehdä tänään ojentajat ekaks putkeen pienillä tauoilla ja sitten olkapäät sama juttu! Sai kyllä taas kivasti tutisemaan nuo kädet! Vähän vinoja vatsalihaksiakin rutistettiin kahvakuulalla! 
Kotiin päästyä vein kummatkin hauvat lenkille ja illemalla olis tarkotus mennä sushille pitkästä pitkästä aikaa ystävän kanssa =) 
Vauhdikasta lauantaita teillekkin! =) 1 kommentti: